a jak dla mnie lepsze sa explo. nie biore tu pod uwahę ceny bo za tą samą ilość kasy można kupić 3 razy wiecej hmm jednak chodzi tu o szybkość i skuteczność użycia. ja knightem run uzywałem jak mi śpieszno ybło zabić potworka. teraz węxmy na przykład : gonią cię 3 zerki, strzelając z hmm potrubujesz 1 (20 - 40 dmg) dolecą ci 3 i padasz , a z explo nie dość że istnieje szansa na uderzenie nawet wszystkich 3 naraz to jeszcze hity te będa najprawdopodobniej większe... ( sporo gram explo i nigdy powtarzam NIGDY nie uderzyłem za 0,1 ani żadną z ,mnmiejszych wartości, zawsze min było 15 więc podobnie do hmm) a skuteczność jest dużo większa bo można trafić kilka potworów i nie dość że trafiamy za podobne wartości jak z hmm to jeszczce możemy walnąć więcej. ( przykłąd opiera się na założeniach które powstały z mojego doświadczenia - nie dla każdego się sprawdza i nie dla każdego moze byc zgodny z tym, co on osiągnął). ja knightem inwestował bym w explo oczywiscie mając troche kasy i 5~~ mlvl 35~~ lvl. wczesniej rzeczywiście explo nie daje porządanych efektów a jest dość drogie jak na low lvl więc rzeczywiscire lepiej kupić 3 bp hmmów. jednak 30+ polecał bym jednak explo. ufffff to żeście się naczytali a ja napisał. mam nadzieje że moje słowa są zrozumiałe...
|