Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2005, 20:23   #28
Angelus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sajkor
heh.... zeby skonczyc z if najpierw pozbadzmy sie lov lev. pk, placzacych sie pod depo, z ktorymi nawet jak wyzszy lev zacznie dostanie wpier*** bo sie ich cala banda zleci. wiem z wlasnego doswiadczenia i nie raz widzialem na wlasne oczy...:/ jak nie potrafimy zrobic pozadku z lov, lev po co brac sie za h lev??
Z tym właśnie jest problem. Kiedyś Venore była oazą spokoju , teraz staje się piekłem.
Tabuny pk , najczęściej 20+ lev. , często i gęsto red skule 20-30 lev.
Niby dla wojowników około 40-50 lev. nie jest to wielki problem.
Ale numer jest taki , że ci kolesie to najczęściej Szwedzi , stoją sobie bezczelnie koło depo i atakują słabych graczy , nieraz nawet rzucają się na silniejszych od siebie. Haczyk polega na tym, że nie są to wcale fanatyczni samobójcy , ale wyrachowane cwaniaczki z silnymi plecami.
W domkach niedaleko czychają ich koledzy na 80-130 lev., nieraz stoją blisko nich ich protektorzy ,
albo załatwiają interesy w depo gotowi w każdej chwili pośpieszyć pkaczowi z odsieczą.
Przekonałem się już na własnej skórze atakując bezczelnie zachowującego się red skula na 23 lev.
Po chwili zaroiło się od jego kolesi 50-60 lev.
Jeśli już decydujecie się zabić takiego kolesia , to radzę wam pozostawać w ciagłym ruchu i biegać po okolicy,
tak żeby trudniej bylo was namierzyć.

Niesłuszna droga wiedzie tam , gdzie żadne kary mnie nie ruszą.
Mój los wykuwam sobie sam i sam steruję swoją duszą.

Ostatnio edytowany przez Angelus - 12-10-2005 o 20:29.
Angelus jest offline   Odpowiedz z Cytatem