No no.. coś się dzieje...
Zastanawia mnie jedno.. ciągle mówicie, że ktoś komuś włazi w dupe.... a to chyba nie tak. Każdy stoi po stronie swoich znajomych i przyjaciół. Wiec normlane ze Kiroy jest po stronie NG a Katmai po stronie erusa. Zreszta jak narazie to jest tylko słowna wojna na forum i to też z rzadka. Więc po co się wyzywacie. to nie ma sensu. Nie ma powodu do kłótni. Każdy zawsze stanie w obronie swoim i swoich znajomych.
wieć przestańcie się kłócić. poza tym z tego co mi wiadomo... to wojny między erusem a resztą nie będzie (ale nie komentuje bo nie wiem do konca a pletek nie chce rozsiwewac). a tak przy okazji kiroy nie chce byc nie mila i nie sprawiedliwa.. ale jesli waldorio jest twoim friendem powiniens tez znac ta historie i zakonczeniu zabijania przez erusa.. i tak samo powinienes wiedziec kto naprawde gra ta postacia... bo to ze nitros nie gra nia to chyba wszyscy wiedza... ale pytanie jak ma na imie ten "zabijaka" i jak to sie ma skonczyc???
nad ta wasza "przyjaznia" naprawde trzeba sie zastanowic. (sorry jesli obrazilam)
|