Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2005, 23:33   #73
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Belvedor
Przeczytaj: "No a ja akurat nie pije, żeby się nawalić, tylko żeby sobie posmakować ;P". A teraz powiedz, czy to nie brzmi zabawnie?
Chyba, ze u Ciebie "posmakowac" to znaczy 1litr solo i powrot do domu.
Nie twierdze, ze chlejesz wodke i jarasz blanty, tylko nie mow, ze pijesz alkohol by "posmakowac" bo to jest zbyt naiwne.
Na sile probojesz nas odwiesc od obranego toku myslenia i to jest troche zabawne...

"Ale pewnie wam imponuje: "Jo żech sie tak na***oł, że żech nie wiedzioł, jak do dom trafić"... N/c"

hehe, a tu wychodzi twoj wiek i poziom
Najlepiej oddac paleczke nam i bron sie, najlepsza obrona jest atak, tylko liczy sie jeszcze styl.
"Posmakować" to u mnie napić się z kumplem dla towarzystwa, i dla tego, żeby poczuć smak dobrego pifka. Mój wiek i poziom ?? 15 lat lol... Nie no nie wiem co tu komentować. Myślisz, że jak już się pije, to tylko i wyłącznie żeby sie nawalić ?? To wejdź sobie kiedyś do porządnego pabu, tam jest to samo, tylko, że na większą skale, i legalnie (=PP). Nie każdy tam przychodzi po to, żeby sie nawalić.
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem