Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telupeje
Po przeczytaniu tego tematu postanowiłem, że już nie bede grał Althunusem. To co on pod dp w Ab wyprawia to jak napisał poll : "Zachowanie tego człowieka (ale czy to napewno czlowiek!?!?!) jest ponizej wszelkiej krytyki!" A ja musze sie na forum tłumaczyć z jego wygłupów!: ( Ale nadszedł kres faszystowskim zachowaniom w Ab, gdyz JA, mądry owner, nie bede go bronil po forach, wiec bedzie musial zaprzestac swym czynom!!!!!
(ale post!)
|
Niestety ale jeden z ownerów althonusa to ham i prostak (przezniego nie gram juz a tym serwie-bynajmniej na razie) Frajer wykozystuje przewage lev nad innymi i szuka sobie ofiar wymyslajac jakies glupie preteksty(sprawa kacu mastahy w ab z zeszlego tygodna)Razem z wielkim deltorowcem sir drethanem(którego pvp mimo mojego zgonu rozbawilo mnie strasznie-gdyz uwaza sie za wielkiego macho morderce a podejzewam ze ma problemy z ubiciem wszyskiego co jes szybsze od trola) zabili mnie za to ze stalem kolo depo kiedy jakis as ubil se teletupejka.Drethan w swojej wielkiej mowie do mnie powiedzial ze urazilem jego gildie no i jego a althonus stwierdzil ze poprostu szukali redskula do zabicia (bo niechcacy mnie sie wbil

Dlatego tez zycze wszyskim powodzenia na tym serwie a z ludzmi o poziomie inteligecji althonusa radze nie dyskutowac bo nie ma o czym

woblera pozdrawiam bo to spoko ziom a okradanie kumpli pozostaiwam bez kometaza(gorszymi swiniami sa tylko hakerzy)