Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2005, 14:13   #2064
Rafayen
Użytkownik Forum

Rafayen's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów

Stan: Niegrający
Skille: 13/37
Rafayen ma numer GG 1502169
Domyślny

Przyklad Pana który sie uwaza za króla calmery :|

Trenilem sobie na dwarfach no i co przyszedl taki nub i kozaczy ze trenil do 50/50 na trolach a co mnie to obchodzi ? i wybija tych co siedza w jego miejscu ? gdze to pisze ze jego -.- poprostu n/c . . . tacy ludzie to maja nasrane w glowie .. nawet nie moge potrenic bo ci dwarfa wybija :| o boze .. wens nie jestes sam na calmerze .. a idiotow na forum nie potrzeba ..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zizu
-.-'' Devil treni tam od 3 m-cy...jeszcze ze mna tam trenił, a wpanie taki łoś i myśli że jest fajny....calmera powoli może startować w konkursie na server z najwiekszą ilością noobków... n/c ¬¬
Wens chlopcze sie nie odzywaj nie chodzi o ilosc czasu trenowania tylko o to ze kto pierwszy tego jest resp ... czy jak idzesz na hero o zajete piszesz ze byles wczoraj i co musza ci zejsc ? wens przestan ..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Darkdevil
I co All Calmera mnie Hunted bo po kilkunastu dniach kolo mi sie w****l w miejscówe a przecież widzial ze tu trenie...

Następynm razem jak sie komuś w***z na miejscówe to moze wyslij ss niewiem moze Policja ?

Po pierwsze ? Trenie od 1 dnia i tylko raz cie tam widzialem ..
Po drugie ? Co to ma do zeczy ? nie bylo cie to sobie tam siedzialem . . .

Wiecej nie mam nic do powiedzenia ..

Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie.

Lastfm

Ostatnio edytowany przez Rafayen - 13-10-2005 o 14:35.
Rafayen jest offline   Odpowiedz z Cytatem