Cd-action nie kupuję już od ok. 2 lat. Tak więc nie będę się wypowiadał na temat obecnej formy czasopisma. Powiem tylko, że mi osobiście czasopismo podobało się, a to za sprawą mocnego jak dla mnie argumentu, mianowicie chodzi o "Action Mag". Magazyn internetowy znajdującej się na jednej z płytek w "Cd-action". Powiem szczerze, że "Action Mag" przypadł mi do gustu. Wiele artykułów, w większości prezentujących bardzo dobry poziom, do tego kąciki(w tym filmowy, muzyczny). Mógłbym wymieniać jeszcze wiele, ale to nie ma sensu, najlepiej zobaczyć i samemu ocenić.
Magazyn ten czytuję do dziś, pisma zaś nie. Z powodu braku funduszy na tego typu rzeczy,a po drugie "Action Mag-a" mogę sobie spokojnie ściągnąć z internetu. Wiem, że takich magazynów jest w internecie wiele, ale ten jest dla mnie jakiś sczególny, sam nie potrafię tego określić

. Wiem, że opisałem tylko jeden element składający się na czasopismo, ale jak już pisałem, "Cd-action" już od dawna nie czytam, więc nie będę oceniał czegoś, co na pewno się zmieniło a czego ja już dawno nie widziałem(recenzje itp.). Pozdrawiam