Zobacz pojedynczy post
stary 14-10-2005, 20:30   #6
Morun Kous
Użytkownik Forum

Morun Kous's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Zduńska Wola

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morun Kous
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Wyślij wiadomość przez ICQ do Morun Kous Morun Kous ma numer GG 7429105 Morun Kous ma login Tlenu darek_13_1991@tlen.pl Send a message via Skype™ to Morun Kous
Domyślny

Cytuj:
Kiepskie... Może i ładnie wklejone, ale jakies takie monotonne... Kto to jest "Nasz bohater"? Gdzie tu jakakolwiek fabuła? PK nie maja skulli - no chyba, że to non-pvp. Do tego na czwartym obrazku jest źle wklejona ścieżka, a ten "grunt" to nie do chodzenia jest... On słuzy do budowania "ścian" w podziemiach... zerknij sobie. No nic, idę dokończyć "Beho fake story" ...
Jeżeli był by to non-pvp to niemógł by jej atakować. Jak już to pvp-endforced ( czy jakoś tak )

@EDIT: Ten "grunt" dałem specjalnie bo to wkońcu Fake nie ?? A droga jest dobrze wklejona, bo niezawsze sie musi od "dzwi" zaczynac...

@EDIT2: Misza a ty się podjarałeś?? Jakoś 1 napisałem, chyba że pisaliśmy równocześnie. A jak jestes taki mardy to zró taką historyjkę IDEALNIE taką samą !!! BEZ BŁĘDÓW !!!

@EDIT3: Tak?? A może jeszce powiesz, że tytuł jest krzywo, co ??
P.S: Weź mi umieść TUTAJ, W TYM TEMACIE fake, w którym jest narysowana kratka co do 1mm, a nawet bardziej szczegółowo, wtedy pogadamy...

Ostatnio edytowany przez Morun Kous - 14-10-2005 o 21:35.
Morun Kous jest offline   Odpowiedz z Cytatem