Zobacz pojedynczy post
stary 15-10-2005, 01:06   #1
Robin Hood z szerwood
Użytkownik Forum

Robin Hood z szerwood's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005

Domyślny Boty dziwne zachowanie

Ta historia oparta jest na faktach.

A więc szukałem sobie miejsca gdzie by tu zaakpić i wybrałem się na Daramę Odwiedziłem jedną z kopalń rotwormów. Po kilku minutach expienia znalazłem pewnego typa który nawet nie raczył odpowiedzieć hi, leave, leave or die. Gdy już miało przejśc do rękoczynów (koleś poziom wskaźnika hp miał na żółtym pasku nagle uhnął się 3x Zdezorientowany tą sytuacją zaczełem kolesiowi blokować drogę, ale ten jak gdyby nigdy nic zaczął dziwnie chodzić pod ukos cofać sie itp. Zaczełem kolesia naparzać z hmm`ów ale ten uhał się równo na określonej ilości hp, poziom wskaźnika nie schodził poniżej czerwonej grabicy Natomiast koleś jak gdyby nigdy nic expił sobie nie zawracając się mną głowy Koleś nawet nie uciekał co mnie zdezorientowało ponieważ miałem mane na 2 utani jakby stawiał opór

Nie miałem czasu się bawić z kolesiem to przyniosłem parele i bloknełem go w kącie, a ten ja gdyby nigdy nic chodził w tą i spowrotem

Więc był to chodzący bot expiący Po ostatnim updajcie dużo się mówiło o cheaterach ale teraz mamy jakiś nowy typ programów które za nas expią. Czy cipsoft jakoś się zabezpieczył przed takimi botami?

CHEATERS=

Best solo: Orc Beseker
Best solo with team: Necromanter
Robin Hood z szerwood jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.