Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
hehe Katmai Katmai ...  ehhe nic dziwnego ze jak wyzywasz moejgo najlepszego przyjaciela to mu to przekopiuje aby tez mial odrobinke zabawy  a tak w ogole to mowilem ze cie jescze nie zostawili w spokoju  a ty chcesz lvl odrabaic ?? a juz piszesz posta Retired po jednym dedzie ?? buahaha ty sie anzywasz wielkim graczem ?? no i czekamy na twoja niespodzianke  takze anprawde mowiles cos ze ty studiuejsz ... <wow> a nie umiesz przegrac w glupiej tibii wiec anprawde zawsze trzeba zachowac odrobine przyzwoitosci  jak ja padlem po 3 masslogu to ne plakalem retired itd i nie bede wyzywal cie an forum bo nie jestem dzieckiem i wez sie w garsc" a nie oplakujesz wszytsko i kazdy jest bebe a Ty jestes cacy a ajk nie potrafisz zachowac twarzy poprzegranej to naprawde badz retired bo jestes zalosny jaknie umiesz przegrac w glupiej tibii i sprowadzasz sie do jakis swinstw itd to patzr co amcie w opisie z kisia TIBIA TO TYLKo GRA  hrhrh naprawde dzieki ze ejstes bo mamy niezla polewke  aha i jesli ci trudno to zrozumiec ze jak wyzywales waldorio i musie odgrazales to mu to skopiowalem to anprawde ejsets dzieckiem  bo ty pewnie bys nie zaryzykowal hrhrh ale widzisz dla mnie kumple to kumple moze keidys sie etgo nauczysz  btw nazwales mnie Konfidentem wczoraj ... koelgo ty chciales wojne i to ty w trakcie bitwy zmieniles strone walki a ja zawsze trzymalem z NG wiec anprawde nie osmieszaj sie wiecej  zycie nie polega na wlazeniu do tylka erusowi zrozum to  chcesz garc dalej a odgarzasz sie kazdemu itd  zrozum przegrales nie ejstes Bogiem na Obsidii  jak na akzdym swiecie bedziesz popychadlem teraz 
|
Asslicker, szkoda mi na ciebie slow. 99% z tego co napisales nie jest prawda. Uwierzyles w to ze jestem retired? Widac jaki jestes glupi :|
"zycie nie polega na wlazeniu do tylka erusowi zrozum to

" haha zalosne ! ja wlaze w dupe erusowi ? afff ty lizesz dupe wszystkim z ng tak jak xarabek i reszta spolki
"chcesz garc dalej a odgarzasz sie kazdemu itd

zrozum przegrales nie ejstes Bogiem na Obsidii

jak na akzdym swiecie bedziesz popychadlem teraz

"
A kto powiedzial ze chce grac dalej ? Od 60 lvl juz prawie wogole niegralem (jeszce przed banshee questem). Przegrales? Do porazki sie przyznam jak znajde sie na rooku, albo jak 5-6 ludzi z ng bedzie mialo 100lvl. A tak pozatym to mam swiat na ktorym "moge wszystko" a na obisdi sie jeszce pobawie z noobkami z ng xD
Signed,
//Katmai