Zobacz pojedynczy post
stary 15-10-2005, 19:54   #232
AibiT
Użytkownik Forum

AibiT's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Miasto

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 75/63
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Pacca jeszcze nie ma, bo Drom nie wznowil dzialanosci. Mowil, ze najpozniej zrobi to w poniedzialek.

Powiem o innej rzeczy. Moze nie pasuje to dokladnie tutaj, ale ma zwiazek z Pilka Nozna.
Zlozylem podanie do Football Experts lecz Hoomik je odrzucil. Gdy spytalem sie dlaczego tak zrobil, powiedzial, ze nie musi sie nikomu tlumaczyc. jesli ktos nie wierzy to moge nawet dac PW. Teraz juz nawet nie chce dojsc do tej grupy, ale przekonalem sie, ze Football Experts nie jest tym czym powinno byc. Hoomik przyjmuje tylko tych ktorych chce. Moze glupi przyklad, ale jakby ktos rzeczywiscie zwiazany z pilka (trener, zawodowy gracz) chcialby sie przylaczyc, a hoomik by go nie lubil to by go nie przyjal...Trzeba cos z tym zrobic. Grupy w ktorych jestem przyjely mnie i innych bez glupich problemow jak Hoomik i chwala im za to. Rozumiem jak jakas grupa ma np. jakis test na temat zwiazany z grupa, ale jest to wrecz chamskie, gdy ktos odrzuca czyjes podanie, bo niebo jest niebieskie, a kura na mnie patrzy.
Racja, trzeba coś w tych grupach zmienić. Jak ja składałem podanie do grupy to nikt nawet na nie nie odpowiedział...