Planescape torment
Hmmm,a ja mam dosc duzy problem z przejsciem gry torment.Otoz ,kiedy probuje wejsc do ee,placu szmaciazy[lol,ale nazwa,zreszta,jak wszystko w tej grze ;]],to grabarze przy wejsciu mnie przepuszczaja,ale wszyscy dalej mnie leja...,jestm za slaby,zeby ich wyciac,ale tu na pewno nie o rzez chodzi..Taka sama sytuacja jest w dolnej czesci ula.Dodam tylko,ze nikogo waznego nie zabilem[no,za wyjatkiem tej babki,co jej trzeba bylo nitke i plyn zalawic] ,wtf,co tu trzeba odkrecic?
To bylo raz,a teraz 2 problem:Gdze jest ten *** widelec,ktorego potrzebuje ten facet z gospody,za nic nie moge go znalezc...
To bylo 2 ,a teraz 3:mam dosc[bardzo] cinka grafike w tormencie[i diablo].Kiedy bylem u kumpla,az mnie zatkalo,ze diablo i torment moze tak wygladac..[tzn tak dobrze],i zastanawiem sie,dlaczego u mnie jest to tak beznadziejne,to wina minitora,karty, czy czego,w ustawieniech nic niema.
Moj monitor to[nie znam sie,zerzne dane z naklejki :P]
:19 fd
0.24mmag pich[chyba rozmiar pixela]
18 pole widzenia[wiewing area]
1600x1200pikseli
30-110 khz
Dodam,ze jest to minotor z "z tuba"[tzn ten wielki,nie cieklokrystalizczny[plaski]]
Ofkorz niemam zamiaru kupowac nowego[lol],ale to moze byc cos w ustawieniach.
Ps:jesli ktos mialby jakies problemy w gothicu II,pisac na pw[11 razy to przeszedlem ;]]
Ostatnio edytowany przez Zapewapu - 15-10-2005 o 22:43.
|