Chyba najwyzsza pora, zeby glos zabral sam zainteresowany...
@Adi Olsztyn:
NIE MUSZE przyjmowac do grupy kazdego kto sie do niej zglosi. Powiem wiecej - nawet gdybym musial, to i tak bym tego nie robil. Co do ciebie, nie podobalo mi sie twoje podanie nr 1, a ze chwile po odrzuceniu tegoz wlasnie zlozyles drugie, dlatego do grupy sie _nie_dostaniesz_. Jakbys czytal moje wczesniejsze posty, to bys wiedzial ze kazdy kto sklada drugie podanie jest automatycznie odrzucany na wieki wiekow. Poza tym smieszny jestes z tym skarzeniem sie na mnie kazdemu gdzie tylko popadnie, wiesz?
Cytuj:
Nie przypominam soebie zebym czyms mu zawadzil co i tak nie jest powodem do tego, by kogos wykluczac
|
a ja setny raz ci powtarzam, nie doszukuj sie niewiadomo jakich powodow dla odrzucenia twojego podania. Grow up kiddo - no means no. Zreszta, sam mowisz ze teraz juz nie chcesz nalezec do grupy, to po co zaczynasz ta cala awanture? Poskarzyles sie userom, poskarzyles sie adminom... nie zapomnij poskarzyc sie mamie.
Cytuj:
Są też obowiązki np. WYWIAZYWANIE SIE Z CELOW GRUPY!
|
wywiazywac to ja sie moge ze zlozonych obietnic, a nie z celow grupy.
Cytuj:
grupa ma inny cel niz skupianie jego przyjaciol.
|
kilku "wrogow" tez by sie znalazlo
I na zakonczenie cytacik z
moderatora:
Cytuj:
Żaden punkt regulaminu nie obliguje go do podania jakiegokolwiek powodu odrzucenia zgłoszenia -nie to nie.
|
Pojales? Nie? Trudno, nie moj problem.
@Badzo
Cytuj:
No to raczej tak troche raczej nie fajnie, bo ktoś chce podyskutować o piłce, a tu wyjeżdża hoomik z jakąś urazą osobistą do osoby i psikus...
|
psikusa to ty masz, bo przed ta cala afera nie mialem bladego pojecia kto to jest Adi Olsztyn. Nawet w typerku kiedy jeszcze liczylem pkt jego partie dostawal ktos inny, wiec o czym ty tu do mnie rozmawiasz...
Cytuj:
Ale dobra, jego grupa - jego wola...
|
to nie jest moja grupa. Jej zalozycielem jest djkuter. I poza mna liderami sa jeszcze wlasnie djkuter i afaik Parys.
@Matek
Najpierw mowisz ze mam racje, a zaraz potem ze jestem dziecinny. No to jest bardzo dorosle, nie ma co...
Cytuj:
I ma racje - przynajmniej walczy o swoje. Ty pewie bs odpuscil co? To by bylo dziecinne zachowanie.
|
Nie, to by nie bylo dziecinne zachowanie. Pogodzenie sie z "porazka" (no bo odrzucenie podania jest w pewnym sensie porazka) nie jest dziecinnym zachowaniem. Gdyby kazda osoba, ktorej podanie odrzucilem, zakladala podobny do tego temat albo skarzyla sie adminom, to by niezle jajca wyszly.
A w ogole to koniec swiata - Oxygane (podkreslam,
OXYGANE) stanal po mojej stronie. Apokalipsa juz blisko...