Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
.
A w ogole to koniec swiata - Oxygane (podkreslam, OXYGANE) stanal po mojej stronie. Apokalipsa juz blisko...
|
HrHr.... czasem i tak bywa.
@Matek
Zmieniasz zdanie jak Tusk poglądy w tych wyborach. Zdecyduj się wreszcie po której stronie stoisz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parys
Hoomik został wybrany później, jako jeden z członków, który wyróżniał się kulturą i mocną ręką.
|
I dobrze, że tak się stało. Dzięki ta grupa jako jedyna jako tako funkcjonuje. W sumie to jest taką następczynią RM ^^ - Wielu by chcialo, a nie każdy moze się dostać
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
TO moze niech przedstawi te zasady, zeby kazdy wiedzial jakie warunki musi spelnic?
Bo - faktycznie - narazie to wyglada na widzimisie hooma co jest strasznie smarkatym zachowaniem.
|
Zasady są imho bardzo proste - Nie dla idiotów, debilii i dysmózgowców. Być moze wg. Hoomika Adi się łapał pod tą zasade? A co do smakartego zachowania, to nie wydaje mi się, aby smarkacz tak bardzo dbał o swoją grupe.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
I ma racje - przynajmniej walczy o swoje. Ty pewie bs odpuscil co? To by bylo dziecinne zachowanie.
|
No widzisz, a jak ja nie raz walczyłem o swoje, to ta już Ci sie tak nie podobało. Wtedy to ja zostałem zwyzywany od smarkaczy, prowokatorów i kretynów, a teraz nagle wg. Ciebie tak nalezy walczyc? Naprawde masz stary bardzo zmienne poglądy, popracuj nad tym.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adi
Zrobil to, ale nie wywiazal sie z tego.
|
Wywiązywać to się mogą partie polityczne z tego co obiecywały podczas kampanii, a czego nie spełniły, a z tego co wiem to hoomik do rządu nie kandydował.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamos
Dziecko poczulo sie urazone, bo jak ktos mogl go nie przyjac do grupy?!
|
Nom, ale wiesz co mnie przeraża? Jakby ten baran wygrał to "starcie" to za chwile powstawały by setki takich samych tematów tematów "Plx plx plx nie dostalem sie plx! xxxxx jest zly!!! PLX! MAMO!!! DROM!!!! MATKUS!!!!!"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Moze Adi wlasnie chce porozmawiac o pilce z ludzmi z tego forum?
|
Ja też wiele chce i wiekszość tych rzeczy nigdy mi sie nie spełni, cóż taki jest lajf. Nigdy nie dostajemy tego, czego najbardziej w zyciu chcemy, los nam to pokazuje, ale nie daje.
A poza tym to pfff.....