Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
Nie ma sie czym napalac.
Temat byl ok. 2 w nocy wiec osoby ktore nie sciagaly nic o tej porze moga czuc sie bezpiecznie.
Ciekawe tylko czy modkowie schowaja to pod dywan i temat zostanie zamkniety czy temat bedzie publiczny i kazdy pozna przyczyny w jaki sposob schakowali Raula i jak to wszystko zostanie rozwiazane.
|
A kogo to obchodzi? Mnie na pewno nie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Staszek
Nikt nie zostal shakowany jak to wy nazywacie tylko modek to noob i sicagna keylogera tyle na ten temat. ( czyli sam podal haslo tak jakby )
|
Social Eneeringiem można chyba nazwać gapienie się komuś w klawiaturę. Albo logował się w zawirusowanej kafejce. Nie koniecznie to musiałabyć jego wina, ale jak by nie patrzeć, dał ciała ;-)).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jedi Master
Ludzie... Hakerzy... Opanowali nasz świat... Ostatnio widziałem w księgarni jakieś czasopismo, w którym jest powiedziane i pokazane jak można podglądać rozmowy innych przez komunikatory oraz chyba jak shakować maila (to były jedne z tematów które zdążyłem przeczytać  ). Słcyaszałem, że hakerstwo to przestępstwo a tu... CZASOPISMA (PORADNIKI) SĄ SPRZEDAWANE W KIOSKACH !!
P.S: Na szczęście nie włażę na żadne linki; nawet Adminów.
Szkoda mi tych, których zdążył shakować "nowy" użytkownik Raula. 
|
A ja walnąłbym tekst na początku, że to służy żeby zapoznać się z bronią jaką używa lamer; a nie do użytkowania i nie biorę odpowiedzialności. I tyle. A poza tym straszny idiota musiał takie materiały umieścić w czasopiśmie. Milion razy więcej takich tekstów można znaleźć w google chociażby...
@Topic
Ale mi "hacker". Głupi lamer i tyle. Np. z tego powodu, że użył bpk, a jest masa lepszych lamerskich narzędzi ;-)).