@
Bruenor
Cytuj:
CD-ACTION to moim zdaniem G****!!!!!!
|
Nie ma to jak niezbite argumenty...
Cytuj:
Na grach się nie znają, dają płyty z bzdurami, a jak czytam ten debilny dział z listami to mi sie chce żygać!!!!!
|
Sudeki, Fallout, WarCraft II, Deus Ex, Gunlok, Homeworld... no dosłownie same bzdury

AR to już sprawa gustu, mi tam pasuje.
Cytuj:
Ci goście robią se jaja ze wszystkich co do nich piszą, a jeżeli ktoś chce jakiś porad wyśmiewają go!!!
|
Jak ktoś szuka pliku OpenGL***** to im się nie dziwie... to nie jest kącik porad Pani Domu by musieli poradzać, od porad masz fora i inne czasopisma o tematyce komputerowej, technicznej.
Cytuj:
STAWIAJĄ KANGURA KAO NAD FALLOUTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Nie powinineś porównywać gier z dwóch różnych gatunków... to tak jak by stawiać obok siebie GTA:SA i Cheesmaster 10th. Cheesmaster miało 10, GTA nie... było wiele skarg, że jakiś shitzior ma 10 a qltowe GTA nie... ale co z tego, że Cheesmaster jest najlepszą grą w swym gatunku? He?
Cytuj:
Jedynym dobrym pismem jest SGK, czyli ŚWIAT GIER KOMPUTEROWYCH!!!!!!!
Jest, a raczej z tego co mi wiadomo BYŁO, bo nie wiem czemu przerwali pisać!!!!!!
|
A ja wiem... bo upadło... nie miało czytelników... nie opłacało im się... kiedyś kupiłem dwa numery, ale niestety, dla ciebie, CDA jest lepsze... jest, a ŚWG nie ma... niestety
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [b
Rinseregion[/b]]prosze o to argumenty, ale po co mam je pisac, skoro ludzie juz wczesniej o nich pisali?
1). Komercja
2). duzo reklam.
3). nie ciekawe recenjze.
4). action redaction ostatnio nie smieszy mnie
5). Smuggler kiedys byl fajny, a teraz nie.
6). Cena n/c...
7). Ale za to, twoim postem mnie rozbawiles, bo widac ze wiekszosc ludzi na tym forum jest w takzwanym "intelektualnym korycie"...
|
1, 2) CDA to nie TV Trwam/Radio M. by utrzymywać się z dobrowolnych datków całych zastępów staruszek... z czegoś musi zarabiac, licencja na wypuszczenie na cover cd wielu gier tania nie jest...
3, 4, 5) Tu się nie czepiam, twój gust

6) 15zł za 180 stron + DVD to dużo?
Cytuj:
Z antyfanami nie ma sensu rozmowa na temat CDA. Oni nigdy nie dadzą za wygraną ...
|
To po części jak z konsolowcami

Przykład? Listy PSFana w dwóch ostatnich numerach