Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2005, 22:42   #51
Xardasus
Użytkownik Forum

Xardasus's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2005

Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Evul

Ludzie nie robcie takiej afery badz co badz to przypadek ja tez bym tak zrobil ale akurat nie bylo mnei na forum gosc wykazal sie inteligencją bo mial wlonczonego antyvira(wiekszosc z was pewnie nie slyszala o czyms takim i pozniej jest ratunku schackowali mnie) ludzie kazdy powinien miec antyvira to sie unika takich rzeczy.A tak wogole to trzeba byc tez debilem zeby sciagac cos co poda nawet modek do usuniecia vira(sami nie macie antyvirow czy co) ale rispekt(napisane tak specjalnie) dla thimbura ze mial antyvira wlaczonego i jako jeden z nielicznych co maja antyvira sciagnal wirusa i mu wykrylo wiec ostrzegl innych. Wedlug mnie jest taka zasada nie jestes pewien ze nie ma tam wirusa nie sciagaj!! a jesli sciagniesz plik najpierw zeskanuj przed uruchomieniem a pozniej na wszelki wypadek kompa. A teraz apel do wszystkich sciagnijcie se z neta antyvira darmowego!! bo jak nic nie macie na antyvirusowego to mozecie zakladac i 1000 kont na tibi a i tak wam schackuja
no ale sie rozpisalem ale ogolnie GZ dla thimbura

Pozdro dla kolesi bez antyvirow(oby przypadkiem wam sie antyvir sciagnał) i evul hackerow(oby wam sie ktos wlamal do kompa i tak zgnoił kompa że wam sie odechce hacków)

Hail AntyVirenKit 2005(wykrywa wszystkie gówienka jak leci )

YOU FALL TO THE GROUND WITH THE SUDDEN RUSH OF POWER. AS YOU LIFT YOUR HEAD, YOU FEEL THE BLOOD FLOWING THROUGH YOUR VEINS. YOUR FADES...YOUR WEAKNESS BECOMES STRENTH...YOUR PAIN BECOMES ENJOYMENT & YOUR DESTINY IS TO BE THE BEST!
Xardasus jest offline   Odpowiedz z Cytatem