Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2005, 00:20   #50
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SimonEKO
a skad do c**** wafla wiecie ile razy orsh padl??? bardzo jestem ciekaw X_x

a co do tych przedmiotow... na tibia de sa nazwy napisane, wiec... poco te klutnie?...
1) W przeciwieństwie do ciebie znam angielski, i siedząc na tibianews.net nie oglądam tylko obrazków ale i czytam niusy...
2) Sorry Winetu, ale ów nazwy na tibia.de są tyle warte co zeszłoroczny śnieg...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuxor
helm widzialem w photobuckecie Cachero, znajdzcie se, byl do wyboru Pharao sword i ten helmik
Link plx0r... a screny i tak można podrobić...[QUOTEKujawaxx]Te itemy nie wypadaja raczej z Orshabaala.
Mój znajomy ma OTSa na którym drop z potworów jest jak w tibii i wypada z niego demon set ale nie np. jak na podanych obrazkach elven legsy. (mają tyle defa co dragon scale legi ale to nie one. Pisze to bo z niektórych postów wywnioskowałem że ludzie je pomylili). Oczywiście moge się mylić.[/quote]Już to pisałem i napisze jeszcze raz, OTS ma tyle wspulnego z Tibią co Limonka z Grejfrutem... Co z tego, że u niego XXX ma XX staty skoro w Tibii może być inaczej? CipSoft nie przykłąda nawet palca do OTSów więc skąd ci biedni programiści OTS od siedmiu bolesci mają wiedzieć, jak CipSoft nazwał "Elven Legi"...

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem