Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2005, 14:18   #1102
teletoobis
Użytkownik Forum

teletoobis's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
teletoobis ma numer GG 2751608
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez khazad
premia -> level 27 skille 66/66
celesta -> level 17 czy 18 skille 65/65
azura -> level 10 skille 50/51

trzeba tylko chciec trenic. ja jakos potrafie trenic i na niskim levie jakos moge miec ladne skille. treniac normalnie skille okolo 80/80 bede mial na okolo 25-28 levie. to nie jest zaden problem dla mnie. jesli bym mial pod reka ghoula od samego poczatku, to nie powinno byc wiekszych problemow ze skillami 85/85 na 8 levie. a to ze nie masz skilla 80 z takim levem to raczej nie jest powodem do dumy...

ta i potem tacy jak ty podaja: best hit in rotworm 60, best solo minotaur, best solo with bp uhs: cyclope i best team ( 4 sorcs with sd ): demon skeleton... takie cos juz bylo. ja takie skille jak ty bede mial na levie okolo 12-15 max
Zupełnie się z Tobą nie zgadzam!
1.Gdybyś miał pod ręką ghoula od 8 lvla to na bank byś nie miał 85/85 nawet na 20 lvlu. Miałbyś dużą rozbieżność między skillem ataku a shielda bo nie sądzę że wychodząc z rooka treniąc z ghoulem na skilach ~15/15 ten ghoul by Ciebie nie zranił mocno...chyba że masz zbytek kasy lub dobrych znajomych którzy Cie uhaja non-stop.Niektórzy siedzą na rotach i z powodzeniem trenią na skillac 70/70 więc nie mów że na 8 lvlu na ghoulu trenisz. A to że na tym lvlu ma skille 78/81 to tylko jego sprawa bo jak powiedział jakiś genialny modek "Podobają Ci się Twoje skile? Czy dajesz radę potworkom, na których chcesz expić lub expisz bez większych strat?. Prosta rzecz: odpowiedź "tak" = masz dobre skile, odpowiedź "nie" = masz złe skile."

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7102 <świetny poradnik Raynolda, przeczytaj bo warto

2. Nie sądze że z tymi skilami best hita ma 60 w rota, best solo mino, best solo z uhami cyc a z ekipa ds :| Założe się że ma o wiele lepsze osiągnięcia...np. ja na skillach w profilu best hit mam 94 w amazon, best solo beholder, best z ihami dwarf guard.Ale to tylko przykład ;]

3. Aha i jak będziesz miał takie skille nawet na 20 lvlu to plx zrob ss i podaj mi link na pw ;]

@edit: trochę wyjaśnienia...khazada poirytował post Demona_2210, wg którego 80/60 na 20 lvlu to fantastyka

*2 rady od teletoobis'ia:
1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie
2.TULIMY!

Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/
Cytuj:
Bana nie ma a jednak jest a mimo to pisze :/ wtf?

Ostatnio edytowany przez teletoobis - 17-10-2005 o 14:29. Powód: błąd
teletoobis jest offline   Odpowiedz z Cytatem