Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DAWA
Po pierwsze wal się matko ....
ja se kupie słownik a ty umyj dupe a co do śmiechu świnia to twuj ojciec a nie ja skur...
HAIL POLAND 
|
Wszystko ładnie, pięknie... tylko ta twoja polska kultura osobista... Rzeczywiście... patriota z ciebie wielki... Patriota nie potrafiący używać własnego języka i zapewne mający dwóję z histori...
Btw... chcesz wpie*dol ku*wo? A moze kumpel cię obroni? lol (piszę to w twoim języku, dla inteligentnych forumowiczów, wersja u góry)
On topic: Oen powrócił do czynnej gry. Po zhackowaniu Boltana przewaga PPG znacznie spadła. Teraz nikt nie ma pewnego zwycięstwa. Jestem za AS ale przykro mi że AS uzyskała przewage dlatego, ze jakiś palant zhackował Boltana. Myślę, że konda powinien paść parę razy i po sprawie. Zabijcie Kondę i pogódźcie się, tylko tyle pozostaje. Przecież to Konda zabił Boltana jako pierwszy, nie całość AS, a teraz Boltan nie gra, czyli sprawa o którą toczy się wojna jest zamknięta, skoncentrujcie się na zemście za śmierć kolegi i zabijcie Kondę. Tyle mi pozostaje poradzić. Odpowiedni trap w odpowiedniej chwili załatwi wszystko.