Otóż parę dni temu wykopałem w siecie pewien maly i niepozorny programik: BrainWave Generator. (Pobieramy go
TUTAJ || polska wersja jest
TU - polecam wlasnie te)
Zabawa 'tym czyms' jest przednia.
W sumie nie mam duzego pojecia na czym to tak naprawde dziala. Chyba na synchronizacji polowek naszego mozgu za pomoca 'bitow'.
Narazie przetestowalem tylko na kjilku dolaczonych sampli, ale musze przyznac, ze faktycznie na mnie to działa! W pewnym momecie bylem tak bardzo zrelaksowany, ze nie wytrąciło mnie z równowagi coś co w 'normalnych' okolicznościach doprowadza mnie do szału! Być może to tylko siła sugestii, magii chwili. Zobacze jak potestuje wiecej.
Na anglojezycznej stronie są dostępne także autorskie presety, ktore teoretycznie pozwola nam sie wprowadzic w autohipnoze, silny trans, LD, OOB czy cokolwiek tam jeszcze chcecie. Nie wiem jak wy - ale ja musze przetestowac to wszystko
Chciałbym, abyście podzielili się wrażeniami po użyciu etgo czegos
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!U WAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli cierpisz na epilepsje, masz wrodzona lub nabyta wade serca (artytmia itp) badz zazywasz narkotyki lub inne srodki dzialajace na swiadomosc oraz pod odpusc sobie ten program. Uzywanie go moze powaznie zaszkodzic twojemu zdrowiu badz w skrajnych przypadkach spowodowac smierc
PS: jesli bylo - wybaczcie.