Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2005, 00:28   #271
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

hmmm co ja moge powiedziec ... moze sie unioslem troche fakt ale czlowieku rozmowa z toba to normalnie ciezka sprawa zastanawialem sie czy ty jestes taki glupi , tepy czy specjalnie mnie prowokujesz .... normalnie stary dawno mnie tak ktos nie wyprowadzil z rownowagi ... no widzisz teraz to piszesz ze to zarty hmmm jescze pare godzin temu sie nie zapowiadao na zarty ... wiec jesli chcesz ze mna zyc w zgodzie zachowuj sie jak czlowiek ( dojrzalosci od ciebei nie wymagam tylko szacunku i nie odwalania schematow ) a nie przepuscilem ci tego bo moze to ci da lekcje nie jak tracic kase ale jak szanowac starsze osoby i abys nie myslal na przyszlosc ze w tibii nie obowiazuje takie zasady jak szacunek prawda itd wez se do serca to bo wiesz w sumie to mi troche glupio ze amsz 13 lat a ja od ciebie kase ciagne ale widzisz stary to ty non stop piszesz kiroy to kiroy tamto i walisz do mnie z pupci caly czas ... nie lubie wystepowac w roli kata ale za jakies 3-4 lata zaczniesz rozumiec mnie i moze bedziesz postepowoal tak samo badz mial inne zachowanie i jesli nic nie bedziesz odwalal i typu wyzywal od PA itd noobow itd ze skonczysz z PA niejednoznaczne grozby to naprawde mozemy zyc w pokoju jak sam pisalem predzej ja zapomnialem ale widac ty nie no szkoda bo ja slucham twoich racji i cie nie wyzywalem nigdy przedtem tylko probowalem rozmawiac dzis moze i za bardzo cie pojechalem ( dostanie mi sie od SOL ) ale zrozum w Tibie graja rowniez ludzie nie komputer wiec ludzie nie maja standardowych modeli zachowan i jak kogos zdenewuejsz tak ktos ci za to zaplaci kolorowych snow pozdro
Kiroy jest offline