Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2005, 13:06   #1
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford

Thomisson ma numer GG 7120620
Domyślny Turniej FIFY 06

Propozycja tego turnieju była przedstawiona na forum "Footbal Experts", ale mało osób wyraziło zainteresowanie tym teamatem, więc postanowiłem preznieść go tutaj.

Zauważyłem, że wiele osób na forumposiada FIFĘ 06. W związku z tym proponuję truniej FIFY 06. Można się zgłaszać do 30 października.I np. 3 listopada grałaby grupa A, drugiego B itd.
Ilość grup oraz ilść zawodników w grupie ustali sie po zapisach. I polegałoby na ty, że cała grupa spotyka sie na tak zwanym chat gg i wymieniła adresami ip i grali według ustalonej kolejności. Zespoły moga się powtarzać. Ja sobie zaklepuję Olimpique Lyon

Co do meczy: Mecze po 4 min. na najnizszych detalach (płynność), z faulami i spalonymi oczywiście.

UWAGA: PIERWSZE MECZE ODBĘDĄ SIĘ 29 PAŹDZIERNIKA, GDYŻ RACZEJ NIKT SIE JUŻ NIE ZGŁOSI. BĘDZIEMY GRALI SYSTEMEM FRANCUSKIM, TZN. PRZY LICZBIE 8 UCZESTNIKÓW OD RAZU PRZEJDZIEMY DO ĆWIERĆFINAŁU. PARY ZOSTANĄ OGŁOSZONĘ JUTRO KOŁO 20:30 I PIERWSZE 4 MECZE ODBĘDĄ SIĘ W SOBOTĘ, GDZIEŚ KOŁO 16:00-19:00 ( TO JESZCZE USTALĘ Z UCZESTNIKAMI PIERWSZYCH MECZÓW)

PARY PÓŁFINAŁOWE:
miścik (Manchester United) - Kamos (Bayern Monachium)
Thomisson (Olimpique Lyon) - Ville Valo (FC Barcelona)

PROPONUJĘ, ŻEBY MECZE ODBYŁY SIĘ O JEDNEJ PORZE W SOBOTĘ, NAJLEPIEJ O 19:00. SA TO DWUMECZE, WIĘC KAŻDY PO PIERWSZYM MECZU BĘDZIE MÓGŁ ODROBIĆ STRATY Z PIERWSZEGO MECZU. NAPISZCIE, CZY WAM PASUJE 19:00. POWODZENIA NA TURNIEJU. OCZYWIŚCIE WYNIKI (PRAWDZIWE) PODAJEMY NA FORUM, LUB (JEŻELI WSZYSCY BĘDĄ) NA CHAT GG. CYA I POWODZENIA

Ostatnio edytowany przez Thomisson - 07-11-2005 o 18:25.
Thomisson jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.