Propozycja tego turnieju była przedstawiona na forum "Footbal Experts", ale mało osób wyraziło zainteresowanie tym teamatem, więc postanowiłem preznieść go tutaj.
Zauważyłem, że wiele osób na forumposiada FIFĘ 06. W związku z tym proponuję truniej FIFY 06. Można się zgłaszać do 30 października.I np. 3 listopada grałaby grupa A, drugiego B itd.
Ilość grup oraz ilść zawodników w grupie ustali sie po zapisach. I polegałoby na ty, że cała grupa spotyka sie na tak zwanym chat gg i wymieniła adresami ip i grali według ustalonej kolejności. Zespoły moga się powtarzać. Ja sobie zaklepuję Olimpique Lyon
Co do meczy: Mecze po 4 min. na najnizszych detalach (płynność), z faulami i spalonymi oczywiście.
UWAGA: PIERWSZE MECZE ODBĘDĄ SIĘ 29 PAŹDZIERNIKA, GDYŻ RACZEJ NIKT SIE JUŻ NIE ZGŁOSI. BĘDZIEMY GRALI SYSTEMEM FRANCUSKIM, TZN. PRZY LICZBIE 8 UCZESTNIKÓW OD RAZU PRZEJDZIEMY DO ĆWIERĆFINAŁU. PARY ZOSTANĄ OGŁOSZONĘ JUTRO KOŁO 20:30 I PIERWSZE 4 MECZE ODBĘDĄ SIĘ W SOBOTĘ, GDZIEŚ KOŁO 16:00-19:00 ( TO JESZCZE USTALĘ Z UCZESTNIKAMI PIERWSZYCH MECZÓW)
PARY PÓŁFINAŁOWE:
miścik (Manchester United) - Kamos (Bayern Monachium)
Thomisson (Olimpique Lyon) - Ville Valo (FC Barcelona)
PROPONUJĘ, ŻEBY MECZE ODBYŁY SIĘ O JEDNEJ PORZE W SOBOTĘ, NAJLEPIEJ O 19:00. SA TO DWUMECZE, WIĘC KAŻDY PO PIERWSZYM MECZU BĘDZIE MÓGŁ ODROBIĆ STRATY Z PIERWSZEGO MECZU. NAPISZCIE, CZY WAM PASUJE 19:00. POWODZENIA NA TURNIEJU. OCZYWIŚCIE WYNIKI (PRAWDZIWE) PODAJEMY NA FORUM, LUB (JEŻELI WSZYSCY BĘDĄ) NA CHAT GG. CYA I POWODZENIA