Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2005, 14:40   #11
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

już pisałam kilka miesięcy temu o akcji banów dla niektórych członków tej rodzinki
Aikau tak perfidnie się zachował? a uchodził zawsze za jednego z najbardziej przyjaźnie nastawionych Zenho OoO... no proszę... czego to się ludzie dowiadują..
Zenho nie liczą się z praktycznie nikim.. było swego czasu kilka silnych gildii, ale nie jestem pewna jak jest teraz.. dość dawno tam zaglądałam..
tak.. Zenho są właśnie tymi samymi smarkaczami, których wywalono z Julery i którzy grają 24/7 przy tym dzieląc konta z kilkoma osobami
jeśli widzi się Zenho na horyzoncie to najlepiej iść w drugą stronę od razu..
pamiętać też trzeba, że wiele osób podaje się po prostu za Zenho w swym nicku.. oni sami też między sobą mają spory i walczą..
widać nie gracie na tym świecie zbyt długo, skoro topic o nich powstał dopiero teraz i już pewnie miałabym o wiele wyższy lvl, gdyby nie to, że miałam bardzo długą przerwę z tibią, która nota bene się jeszcze nie skończyła po prostu mi się nie chciało wchodzić, lub łącze nie to..
i nie szukajcie mnie na tym światku i tak nie znajdziecie..

d. Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem