Cytuj:
- Newbie: n00b o skłonności do płaczu i smiechu. Nie wie co jest 5 w grze. Nie zna cen, miejsc nic w ogule nie wie. Chodzi taki i cały czas strzela głupie texty takie jak "Where can i sell legion helmet (gdzie moge sprzedać legion helmet?),; Sell legion helmet (offer[to chyba każdy wie co tzn.]).
|
TO nie n00b....
Cytuj:
- Thief: n00b, który kradnie, normalnie, szybko lub stosując przekonywania. Takie n00by nie patrza na lvl, i w ogule. Kradną co się da. Lootbagi najczęsciej.
|
że kradnie, to nie musi być n00b...
Cytuj:
- SuckerSeeker(sS):n00b, na którego mój kumpel nabrał sie 6 razy i stracił przez to 3 k przyszedł do niego ziomek i powiedział "hi; have some items what u does not use?" i wystawil ancient shielda i mu dał on powiedział:"tnx" i poszedł, potem wrócił W INNYM OUTFICIE i powiedzial znow ta sama kwestie. On mu dał... z 3 razy pare rzeczy. Potem ten n00b powiedzial o tym koledze o on przyszedł i wypalił zupelnie to samo.
|
Czyli twój qmpel dał komuś za frytki AS'a? To ja w tym n00bostwa nie widze...
Cytuj:
- CLONING ITEMS(Clo'w'ne): Pokazuje ci 2 fanfary i mowi, że wcisnał CTRL + C l o n e. Przecierz chyba każdy wie, że CTRL + Q ablo + L to logout -.-
|
TO nie jest n00b... tu poszkodowany to kretyn nie znający manuala tibii...
Cytuj:
- Reporter: Idziesz na roty a gosciu 8 lvl prawie tam umiera, podchodzisz zabijasz roty a on mowi "n00b u are reported"
|
No i co z tego, że tak mówi?...
Cytuj:
- Copy of Bluzgator (CoB ): Z programu do poniżania ludzi wycina sobie text i wkleja go w tibia channel's. Niektórrzy bywaa mądrzy bo poprawiaja Polskie znaki.
|
TO już zalerzy od kultury...
Cytuj:
- Tzw. Wypychacz: Stoisz sobie w swoim ulubionym miejscu do AFK i oglądasz se moje posty na tibia.pl (xD),a tu kto nagle wypycha cie do Wasp tower albo gdzieś, a ty se dalej oglądasz.
|
A to nie n00b... "ty" łamiesz regulamin.
Cytuj:
- Fake Tibia.com admin: Robi se scammerską strone by zhackować ludzi.
- Hack items page admin: Robi se scammerską strone by zhackować ludzi.
- "Download This file" albo "come on this page": osoby, które to mówią chce żeby na twoj komputer wdarł sie hackerski trojan albo keylogger.
|
To są tak zwani "hakery"
Pare niedociągnięć...