Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2005, 22:00   #91
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guriel
hmmmmm jest nawed przyszlowie o polakach (o ile moge powiedziec ze to jest przyslowie) "Dac polakom władze to sami sie wykoncza" uwazam ze w tym cos jest... no niestety ale ten serwer schodzi na "psy"...
Nienawidze no, niecierpie recz gdy ktos tak pisze no ****a kiedy zrozumiecie ze w Tibi niema narodow niema koorwa pl vs swe tylko gildia vs gildia tak samo duzo pl graja na tym servie i pl w wieksozsci utworzyli gildei ktora rzadzi tym servem.
A pozatym gdy przyjdzie ci Polaczek i do ciebie PL? PL? PL? to nie masz ochoty zabic? Mnie jak ktos wkoorwia to nie patze czy br czy pl tylko poprostu staram sie go skasowac.
A co do slusznosci zabicia mestora to sadze ze jednak mimo wszytsko ze by to po prostu PA ktory mysla ze jak ma najwiekszy lvl to juz moze wszystko.
Co prawda nieznam go osobiscie wiec nie utwierdzam sie w tym zdaniu w 100% jednakze takie jest moje zdanie. Przeglądam od czasu do czasu forum (nie to na tibia.com) i mozna tam odnalezc informacje na temat PA Mestora
mysle ze nawet takich przypadków bło więcej ale ludzie poprostu sie boja mowic. Oczywiscie podkreslam jeszcze raz ze to nie ja jestem w Dusk~ i nie wiem nic na 100% ale z obserwowania forum tez sie mozna dowiedziec.

aha i jeszcze jeden argument co do "polakow bijacych sie ze soba" wez pod uwage ze wieszosc servow jest pod wladaniem gildiw ktorych jest wielu szwedów (nie tylko) i czy oni sie ze soba nie bija?
brazole tak samo...
Wiec prosze... nieuzywajcie juz stwierdzen ze polacy bijs sie ze swe czy polacy z polakami bo to jest poprostu glupie

Ostatnio edytowany przez Łolek - 19-10-2005 o 22:04.
Łolek jest offline