Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2005, 12:22   #290
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Dumny

Heh mnie nikt z NG nie ruszyl , jednak jakby mnie zabil bez powodu to bym sie mscil nawet za koszt opuszczenia serwa(no chyba ze zaplaci odpowiednio zebym w miare szybko odzyskal stracony lvl i mlev z nawiazka). Ogolnie mam respekt do innych graczy i tego samego respektu od nich oczekuje. Obsidia mi sie podoba , mannow jest ok. Narazie dzieki Bogu nie spotkalem sie z PA. Nikt z Ng czy innej gildi mnie nie wywalal z expowiska jesli bylem tam pierwszy. Jedyne proby przejecia expowiska byly przez slabych osrancow protegowanych przez kogos z NG ale konczylo sie na tym ze pogadalem z protektorem i kazal mu spadac z mojego miejsca ;] .Nie rozumiem tego ataku na borgo. Ten 51 pall powinien sie grzecznie spytac czy moze test hita a nie bije jak chce. Widocznie chce byc huntowany. Pozdro cala moja rodzinka, wszyscy znajomi z obsidi i paczka moich wrogow tez ma pozdrowienia (ciagle nie chca sie wlogowac grrr )

You can loose your lvl's, skill'sor mlev's but remember to never loose your soul.

-=Loyal to my people untill the End.=- sign Andy

Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 20-10-2005 o 12:30.
pitt6ull jest offline