Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2004, 23:56   #11
Monoskar
Użytkownik Forum

Monoskar's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna

Monoskar ma numer GG 3253757
Domyślny

Nie oddałem glosu w sondzie, bo mam konto tylko na .pl, co nie zmienia faktu, że nie zaglądam na pozostałe.

Forum xx.pl razi brakiem kultury wsród użytkowników, rzucanie mięsem po sobie na porządku dziennym, klepanie postów ponad miarę typu "ja też" bez konsekwencji, z drugiej strony temat "Quest" jest przyklejony na stałe, admin i modki wykazali się chęcią do działania i wpakowali wszystkie stare i zamknięte tematy do działu "Śmieci".

Forum gery.pl jakoś mi nie leży, tu też masowa nabijka postów, w dodatku płatne, ogólnie zbyt często na ich stronę nie zaglądam.

Forum .pl, jak wspomniałem wcześniej jedyne na którym mam konto o tematyce Tibii, jest dyscyplinka, jest sporo działów, każdy znajdzie coś dla siebie, miła atmosfera, często ktoś powie coś mądrego, ALE: takiego burdelu jak u WAS w tych pozamykanych tematach to jeszcze nigdzie nie widziałem (w dodatku nie muszę myśleć nad questami - wystarczy, że nie mogę wykombinować, za co niektóre tematy były pozamykane), pojawiają się coraz bardziej lamerskie tematy typu: "ile masz lat w rl" albo "czy dostajesz kieszonkowe" a to już podchodzi pod przedszkole - niedługo pewnie ktoś założy temat: "czy lubisz dżem truskawkowy". Średnio się tu robi
3) 14
4) knight
5) 42/39 22mlvl
7) Szaukam, żeby mniec prostekt
9) sama nie wiem czy sie na cokolwiek nadaje ...
Monoskar jest offline