Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karp Di'vinci
jak jestes taki madry to wiec ze nie dalem nikomu mojich pass'ow ****uchu bo to ty miales key logera i dzieki tobie to wszystko stracilem dlaczego nie podasz swojego nick'a glupia ****o co strach cie oblecial dziwko!!
|
Gadalem z twoimi kumplami z rl i juz wiem ze jestes troszek powalony;p;p Ale to nic Dzisiaj Cie widzialem na Darashi ;p "Ban me plz" hahaha Co za kretyn jest 100000 programow i mozna sprawdzic czy jest keylogger czy nie. Wiec zanim zaczniesz kogos obwiniac to sie zastanów i spytaj kogokolwiek o takie programy

Jak mówilem to ja nie nagrywalem tego filmiku ja go tylko tu umieszczam a sam go ogladalem i jakos hacka nie mialem i all programy mi nic nie wykazaly. A jak taki wjowniczy jestes to idz sie gdzies wyszumiec a nie cfaniakuj tutaj ze do Bytomia mam przyjechać bo to nie jest problem;p i masz prze**bane;p
Myslisz ze jestem taki glupi jak ty i bym dal keyloggera pod swoim nickiem??:| IDIOTA a pozatym to jak bys nieuzywal cheatow to bys nie mial hacka mi sie wydaje ale nie oskarazaj mnie wiecej o takie cos;/