Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2005, 14:52   #1
Nadic
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 10 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Nadic
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
Poziom: 41
Skille: 21/25
Poziom mag.: 46
Domyślny Zawieszanie się tibi.

Witam.

Szukałem podobnych tematów na forum i kilka znalazłem ale żaden nie dał mi konkretnej odpowiedzi.

Mój problem polega na tym, że podczas grania w tibię gra zawiesza mi sie co jakiś czas na pare sekund(róznie bywa czasami na 2 sekundy czasami na 15 sekund). Nie jestem pewny ale to chyba są te freezy(tak to się pisze?). Chciałbym dodać, że nie mam lagów tylko poprostu tak się zawiesza a po kilku sekundach sie odwiesza i znowu można grać.

Dzieje mi się tak od jakichś 3 tygodni, wcześniej tego nie miałem. Jest to dla mnie duży problem ponieważ nie mogę ani iść na guardy ani na inne lepsze potworki.

Może ktoś wie dlaczego mi się zaczęło tak robić?. Może to przez update?.

Mam sieć LAN i mogłoby się wydawać, że to przez internet(radiówka) ale wcześniej nie miałem takich zawiech.

Jak ktoś wie o co może chodzić to bardzo proszę o pomoc bo właśnie czekam na p.a., które zamówiłem przez tibia.pl i jak go dostane chciałbym iść na jakieś fajne potworki a w tej sytuacji(te zawiechy..) nie da rady na nic się wybrać

Pozdrawiam!
Nadic jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.