Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2005, 16:41   #297
Kiroy
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 25 08 2005

Król

no witam

kabanosku ciesze sie ze cisie podoba ten swiat ale chyab zbytnio nie ebdziesz barny pod uwage skoro nie piszesz z main chara po drugie jestes tylko jednym z wielu noobkow ktorzydostali po pupci placza chyba ze juz nas odwiedzales tylko zmieniels name na Forum Looser heeheh kolejny dzieciak co trzesie tylkiem sie ukazac a nie stac go na beztronna krytyke tylko placze na Forum z zazdrosci Frajer

Borgo:
hmmm no wiesz bardzo mi przykro z tego powodu wiesz nie amm poejcia dlaczego tak sie stalo ale zwroce mu uwage ze ejstes moim ziomalem i niech sie opanuje no Skulterpa tez moj ziom ale nie powinien cie nigdy ruszac !! a co do necro to gratz fajnie ze sie udal huncik i widzisz Mannow i Yunichi to spoko goscie tylko jak do ludzi trzeba podchodzic bez uprzedzen a nie jak dzieciaki wpierw placza a potem psiza PA mnie nie raz denerwuje pytamsie kiedy konczy to psize albo nie wiem albo ze kolejka ejst a poem kopalnia wolna bo nie umie normalnie powiedziec a jednak dorosly z doroslym sie dogada a co do tej foty to to nie ejst rl skulterpa napewno bo ja skulterpe znamiwidzialem i to nie on w 100 %

a co do Kamai Borgo napisales ze wrocil dla mnie to tam powietrze nie ebde z nim gaadl bo go nie lubie ale nie zamierzam z nim wojwoac bo swoje juz gosc przeszedl chyba ze znowu zacznie te swoje dziecinne najazdy to jak mowia do trzech razy sztuka

Co do wojny to owjny zadnej nie ebdzie z Aurora bo to z reguly spoko kolesie , choc posluchy chodza ze etz wala PA ale za 2-3 osoby calej gildii sie nie ocenia ale wojny nie bedzie wiec spoko

Borgus SOl Pii jak chcecie msn lub gg dajcie znac mzoemy wymienic poglady lub cos takiego hrhrhr pozdrawiam was goraco

p.s sorki za literowki ale klawka mi nawala
Kiroy jest offline