"Mi raz z minosa wypadl poison dagger ale na mainie. Na Isarze jest koles o nicku Rookguardian de'Bove który zapłaci 150k za poisona oczywiscie na rooku "
Rookguardian de'Bove oferuje 40k, czytaj posta zanim bedziesz cos w nim pisal. I tak na marginesie to nie jest "jakis koles" tylko kobieta.
I teraz mam mu uwierzyc w to ze wypadl mu poison dagger?? Dobre sobie...
Na Danubi expilem swoim knightem od 28 lvl do 42 tylko w mino city. Za kazdym razem otwieralem wszystkie minosy bo zawsze robilem loot baga i przykro mi to mowic ale nie widzialem zadnego poision dagger'a..... ale to nie przeszkadza mi w ciaglym zabijaniu minosow na rooku w poszukiwaniu tej wspanialej broni. Pocieszam sie zawsze tym ze zabilem naprawde duzo beholderow na mainie i jeszcze ani razu nie wypadla mi biedronka

a przeciez wypadaja ludziom no nie?
Moze po prostu trzeba miec szczescie??
No ale znajac prawa Marfiego, napewno ta bron wypadnie, tylko ze noobkowi na 8 poziomie ktory wyjdzie z nim na maina.
Modle sie zeby tego nie widziec...
Rookguardian de'Bove - to dzieki Tobie jestem na rooku, ciekawe czy pamietasz jak spotkalismy sie na test serwerze
PS. We buy poison dagger (Titania: Pan Klocek, Pani Klocek, Ciocia Klocek i David Copershield) oferujemy kase na rooku tu na titani , albo ok 100k na mainie (Aurea albo Danubia)
BTW. Jak tak duzo ludzi pisze ze widzialo poisona na rooku to moze wkleja jakis screen albo co....