Ehhhh ... powiem tak widać że większość wypowiedzi tutaj są autorstwa knightów ;/ Wogole to niektorzy mówią że po co powstają takie tematy?? A o ile dobrze wiem to FORUM jest do tego żeby ludzie mogli wyrażać swoje poglądy na różne sprawy !! Jeśli forum miałoby służyć tylko odpowiedziami na pytania to powstało by okolo 30 poradników i można byłoby je zamknąć ;/
@TOPIC
Zauważcie jedno:
- Mag & Druid - pozbawieni afkowania w celu robienia swojego najważniejszego skilu: MGLVL poprzez soule!!
- Pall - pozbawiony afkowania w celu robienia swojego najważniejszego skillu (dist) poprzez łąmanie się spearów !!
-Knight - odpowiednia ilość robaków w BP i trenuje sobie na macro ile tylko chce (to nie jest ich wyróżnienie??? oO)
A co do wypowiedzi że speary się łamią żeby gra była realistyczniejsza to wydaje mi się że miecze też rdzewieją, łamią się itd :S ;/
W reszcie kwesti knight, druid, sorc i pal są równi (tzn jest to dobrze zrównoważone np. knight kupuje UHY, pal bolty i UHY lecz mniejsza ilosc UH, sorc druid muszą kupować HMM, UH ponieważ własna produkcja im nie starcza a czasem nawet nie zwraca sie na huntach)
To tyle, głupie, bezsensowne komentarze pozostawcie dla siebie

Nie wychwytujcie pojedynczych zdań !! Odp. na TOPIC
PS: Palowi na 8lvl wystarcza dobre skile na cyce i inne dobre potworki ale zastanowcie się jak trudno zrobić skile ;/
A i sam grałem wszystkimi postaciami (no sorciem nie dużo) więc mówie jak to wszystko odczułem

najbardziej skrzywdziły mnie soule bo nie moge postac z kumplami kolo depo i gadac poprostu trzeba expic!!!