Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2005, 18:38   #5
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Paintball naprawde jest super. Ja byłem na obozie survivalowym i paintballa miałem troche. Mieliśmy w dwóch miejscach. 1-sze było w takim wąwozie z rzeczką pośrodku. Dwie osoby szły gdzies 20-30 metrów w głąb, a na gwizdek opiekuna ta grupa schodziła powoli w dół, a inna wchodziła do wąwozu. Było się za czym chować i po prostu za***iście =DD Druga miejscówka była w krzakach, tutaj trzeba było się nieźle chować itd. Moja najfajniesza sytuacja była kiedy razem z kumpelą szedłem taką ścieżką między krzakami, trzeba było kucać żeby przejść. Doszedłem do końca i zobaczyłem kumpla z przeciwnej drużyny 2 metry ode mnie, schowanego za krzakami, a że nie można strzelać z bliska krzyczałem, żeby się nie ruszał. Wtedy od boku (to było u wylotu ścieżki) wychodzi drugi oponent i mówi: "Sam się nie ruszaj... Gnojku" A i jeszcze miałem fajnie jak było 1vs1, kolesia od tyłu zaszedłem i jak mu lufe do pleców przyłożyłem... Po prostu super uczucie.
Sorki, że się tak rozpisałem, ale w końcu paintballa też by można wkręcić do tego tematu.
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem