Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2005, 19:39   #35
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Dobra no to teraz ja to skomentuje na "sucho" (nie ja tam byłem teraz moge mówić co można było zrobić). Więc dobra zabaczyłeś 120 rp z truskawą zaczołeś uciekać. Rozumiem bo pewnie sam bym zaczoł się przemieszczać w strone wyjścia nawet jak bym się nie bał ale chodźby dlatego, że zajęte. Druga sprawa koleś biegnie za tobą wali SAMYM sd i mówi I'm pk (coś takiego nie pamiętam dokładnie) nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to śmieszne czyli, że chciał się pośmiać troche. Przy Stop or die raczej powinieneś się zatrzymać ale tego nie zrobiłeś... spoko nie gram na Elysi nie znam kolesia i co by zrobił jakbyś się zatrzymał. Zaczołeś uciekać on ciebie z boltów zaczoł ciachać. Rozumiem zapomniałeś shielda ze stresu założyć zdaża się. Biegłeś już w strone mostu on żucił mw. I tutaj pierwsza szansa do ucieczki a mianowicie stanać za mw czekać aż zniknie i nie dać się przesunąć. Później już raczej nie miał by gdzie ciebie zatrzymać czyli byś mógł uciec. Potem biegałeś w sumie sam nie wiedząc chyba gdzie. Rozumiem jedno wyjście cięszka sprawa. Najgłupszą rzeczą jaką potem zrobiłeś to dałeś atak na niego. Robiąc to podpisałeś na siebie wyrok śmierci bo miałeś pz. Od tego czasu ucieczka raczej była bez celu. I na końcu jak wiedziałeś, że nie masz już manny, uhów mogłeś poprostu wżucić bp do wody. Zawsze się przeciwnik mniej wzbogaci . To by było w sumie na tyle jak mówie to ocena po fakcie i na spokojnie ty działałeś pod wpływem chwili dlatego robiłeś błędy. Kończe tą wypowiedź. Cya

Signed
Anumrati
Bozak of Doom Brigade
Anum jest offline   Odpowiedz z Cytatem