Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
lamiace sie spiry i trening afk: jasne, mozesz sobie palkiem skillowac ile chcesz afk, pod warunkiem, ze _do jasnej cholery, bedziesz to robic zgodnie z zasadami!_. Nie mozesz ? Musisz uzywac makro ? To won na otsy.
|
Wiedziałem że trafi się ktoś kto nie bedzie potrafił zrozumieć tego co powiedziałem ;/ Wyraźnie napisalem że dlaczego knighci mogą stać (skilowac) na afku bo im tego nie utrudniono a paladynom i magom tak !! Jak utrudniać to wszystkim !!
No i przepraszam Cię bardzo ale jak taki palek na 15lvl ma wbić zgodnie z zasadami na afku jakis dist (chyba że sugerujesz że uniesie on okolo 100 spearow) bo knight moze stac tak do woli ;/ A apropo postaci magicznych to jednak dobre rozwiazanie (soule) bo nie ma takich farm i jest wiekszy zbyt na runy choc czasem trudniej je kupic.
Cytuj:
Ta zmiana nie byla wprowadzona zeby utrudnic zycie palkow ( co wiekszosc sugeruje ) tylko zeby wyplenic macrouserow. Jesli knight musialby podczas zadawania ciosow cos robic ( podnosic bron itp ) tez nie moglby trenowac afk.
|
No właśnie o tym mówie knight nie musi a pal musi. Zgadzam się to nie jest utrudnienie dla pala (bo to eliminuje nieuczciwosc) tylko wyróżnienie knighta, właśnie takie "utrudnienia" powinny być ale powtarzam: KNIGHT TEEGO NIE MA !!
Cytuj:
Chcesz sobie postac afk i pogadac ? Nie ma sprawy. Tyle ze ja stojac pod depotem nie mam zalu ze mi levele nie wpadaja same, tylko musze sie zebrac i isc cos zabic.
|
MGLVL jak sama nazwa wskazuje powinno się zdobywać za pomocą robienia czarów a nie zabijania potworów (zreszta soule nie dotyczą knightow wiec z kim ja rozmawiam). Powiesz mi że to zapobiega farma drutow? To ja bym mial osobiscie wiele lepszych pomysłów na to żeby nie stać afk (banalny przykład: przemierzyc 4sqm na 10min )
PS: Grałem już Druidem (30+), Knightem (25+) i Palem (20+) i coś o tym wiem a denerwuje mnie jak wypowiada się jakiś "wieczny knighcik" Uszanujcie innych !