Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Helixaw
Jeśli założysz tarczę z wyższą obroną od twojej broni to liczy się tylko tarcza.
|
Na ten temat wypowiadal sie EO ( forum.tibia.com ), z tego co napisal obrona jednak sie liczy, tylko trudno okreslic jak bardzo.
Cytuj:
W rzeczywistości walcząc z dragon lancy expi się szybciej, ale schodzi więcej uhów, z których kasa i tak się zwraca. Z GS expi się wolniej, ale schodzi mniej uhów.
|
bullshit.
expienie o ulamki procentow szybciej bo akurat miales farta i wchodzily wieksze hity nie daja podstaw do upraszczania tematu.
Cytuj:
Dla mnie bardziej liczy się siła ataku, ponieważ silniejsze potwory biją z regóły z magii i należy je pokonać jak najszybciej a nie bawić się z runkami.
|
Za mala roznica. Porownywac to mozna FA i SCA, tutaj roznica jest taka jak miedzy fs a bs czyli dla przecietnego uzytkownika zadna.
Cytuj:
Ważniejszy jest też exp niż kasa. Wolałbyś mieć 50lvl i 50k czy 40lvl i 80k? (oczywiście to tylko zakładam). Dlatego też uważam, że toporki rocks 
|
A ja mam sentyment do zawodu kowala i dlatego uwazam ze cluby roxx. Kazdy ma prawo do wlasnej opinii. Nijak sie to jednak ma do posiadanej kasy.