Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barts
Masz Eq za 250k idziesz na Demony Caly Team spada spada ci tez MPA ktory miales na sobie a ktory zlootowales z demona i DSM ktory miales w Backpacku i plujesz sobie w brode ze szkoda ci bylo marnego 50k na
AOL...
|
nikt normalny nie lazi na demony ponizej levelu, na ktorym swobodnie stac go na aola. Koles ma 40 lev wiec strata mpa, dsma i paru innych zabawek jeszcze go nie dotyczy.
Cytuj:
Sytlacja
Idziesz na Hmm DLe bierzesz 25 bp UH bo tyle masz w Dp tylko i liczysz na jakis loot niestety zlurowales 2 Dle i dostales combo i spadasz tracisz 25 bp uh i nawet marny c-arm. Wroc po cialo Bez UH...
|
1. nie dotyczy zalozyciela tematu.
2. nie jestem az tak glupi, zeby wziac ostanie uhy i leciec na dle na niskim levelu
Cytuj:
Sytlacja C)
Zbierales ciezkie pieniadze na Blue robe magiem (zakladamy ze to nowy swiat i kosztuje zalozmy ~100k) Nie nosisz nic innego mimo ze masz w Dp jeszcze 50k no bo po co cos innego kupowac jeszcze Padasz tracisz blue robe..
|
po kij mi br na nowym swiecie ? po kij mi armor za 100k dla maga ?
Cytuj:
AOL Kupujesz zawsze gdy mozesz stracic sprzet o wartosci przewyzszajacej o conajmniej 50% cene AOLa (ew. Te 100k ktore mowilem)
Lub Gdy wartosc twojego eqpa przewyzsza 150k
Na Lvu 40+ strata tego 50k na AOL nie powinna byc zbyt bolesna szczegolnie ze wynosisz czasem podobny loot z Hunta.
|
Zeby wyniesc na 40 lev 50k z hunta musisz miec konkretnego farta.
Jesli nosisz na sobie cos wartego >100k to wartosc calego twojego eq jest zblizona do 200-250k ( czyli potwierdzasz to co napisalem ).