Temat: Ekwipunek.
Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2005, 23:22   #12
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barts
Masz Eq za 250k idziesz na Demony Caly Team spada spada ci tez MPA ktory miales na sobie a ktory zlootowales z demona i DSM ktory miales w Backpacku i plujesz sobie w brode ze szkoda ci bylo marnego 50k na
AOL...
nikt normalny nie lazi na demony ponizej levelu, na ktorym swobodnie stac go na aola. Koles ma 40 lev wiec strata mpa, dsma i paru innych zabawek jeszcze go nie dotyczy.

Cytuj:
Sytlacja
Idziesz na Hmm DLe bierzesz 25 bp UH bo tyle masz w Dp tylko i liczysz na jakis loot niestety zlurowales 2 Dle i dostales combo i spadasz tracisz 25 bp uh i nawet marny c-arm. Wroc po cialo Bez UH...
1. nie dotyczy zalozyciela tematu.
2. nie jestem az tak glupi, zeby wziac ostanie uhy i leciec na dle na niskim levelu

Cytuj:
Sytlacja C)
Zbierales ciezkie pieniadze na Blue robe magiem (zakladamy ze to nowy swiat i kosztuje zalozmy ~100k) Nie nosisz nic innego mimo ze masz w Dp jeszcze 50k no bo po co cos innego kupowac jeszcze Padasz tracisz blue robe..
po kij mi br na nowym swiecie ? po kij mi armor za 100k dla maga ?

Cytuj:
AOL Kupujesz zawsze gdy mozesz stracic sprzet o wartosci przewyzszajacej o conajmniej 50% cene AOLa (ew. Te 100k ktore mowilem)
Lub Gdy wartosc twojego eqpa przewyzsza 150k
Na Lvu 40+ strata tego 50k na AOL nie powinna byc zbyt bolesna szczegolnie ze wynosisz czasem podobny loot z Hunta.
Zeby wyniesc na 40 lev 50k z hunta musisz miec konkretnego farta.
Jesli nosisz na sobie cos wartego >100k to wartosc calego twojego eq jest zblizona do 200-250k ( czyli potwierdzasz to co napisalem ).