Temat: Raul
Zobacz pojedynczy post
stary 21-10-2005, 08:22   #141
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Up
Mój miły misiu. Takie informacje można w 5 minut znaleźć na google, a widać, że ty skonczyłeś ledwo pedałówę, a już siewymądrzać chcesz. Zresztą jeśli chciałbym hackować maila to prędzej bym się pobawił w socjotechnikę niż pokazywać sowje lamerstwo. Nie chcę tu odgrywać żadnego fifaraf bo sam nic nie umiem, ale czemu ty piszesz, że ja włamywanie na maila nazywam hakerstwem? Choćbyś się wkradł do NATO i im pokasował tam rzeczy i powydobywał różne informacje to i tak by nie było hakerstwo tylko crackerstwo.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikozzz
Metoda słownikowa, polega na tym, iż pewien program próbuje się połączyć z kontem mailowym za pomocą różnych kombinacji liter - jest to metoda słownikowa. Jesli nasze hasło to np. Jasiu, nie będzie miał problemów, jednak jeśli nasze hasło to xyhyfshyfhsy653856w39hfsuhfsu, to nigdy go nie znajdzie. Program jest ogólnie słaby z uwagi na:
- Jeśli szukamy za pomocą małej ilości kombinacji, nie znajdziemy.
- Za pomocą dużej też nie ma pewności, a szukanie będzie trwać miesiącami

Kolega używa, więc wiem. Ogólnie słaba metoda
Nie mogłeś się oprzeć, com? :> :> Mogłeś jeszcze napisać, że na słabszych kompach to może trwać wiele godzin.
Thero jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.