Zobacz pojedynczy post
stary 21-10-2005, 12:02   #49
Sir-Hatton
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 10 2005

Domyślny

Niektórzy to są niezłe lole jak można powiedzieć że knight i pal pokonają druida na 35...na knighta jak ktos powiedzial można zrobic 2 ds'y i wymieka a na pala to FE i koniec...poza tym nawet bez summonow knight nie ma szans bo jak podejdzie to sorc/drut ma taki jeden atak exori vis chyba czy jakos tak
i on dosyc duzo obrazen zadaje...
Co do cen Uh to ja gram na askarze(ok2 miesiące temu powstała)ceny UH 3k były od początku...jak grałem na danubi to też widzialem jak sprzedawali uhy za 3k wiec sa najbardziej oplacalne i to nie podlega dyskusji...
Poradnik jest bardzo dobry mógłbyś jeszcze dać jakieś SS'y z mapkami respawnów...
A co do dyskuji na temat eq...na poczatku kupujcie war hammer... jest dobry i tani i można iść na fibule na roty z blankami i zachaczać o dsy i je z hmm bić...poza tym jak macie 2 ręczną broń to zaoszczedzicie pieniądze za kupowanie tarczy...i tak dobry sorc/drut bije tylko z burst arrows bo przecierz niee bedzie podchodzil do dl'a i go ze SS bił
mam jedno pytanie...gdzie się zdobywa na rotach 12k expa w godzine?bo sam bym se moim knightem tam poszedl bo na Katedrze jest 10k expa jak sie na slimy nie chodzi(zajęte)...
Ocena 8/10
Sir-Hatton jest offline