Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
@Sting Biedny i znowu sobie padles ^^ Juz jestes retired? Dawno Ci mowilem, zebys zwijal interes.
@L4ki Watpie zeby MI pozwolilo Misimie, Lectherowi, Liamowi etc. zaplacic. Hunted 4ever i cya  .
@PasterDevil Akurat sorcem latwo sie pada. Jak mogles zauwazyc Tricky ma 3 deady, Zevs 5,a Fast'molt ma 3. I nie wiem czy nazywanie go n@@bem czy opisywanie w inny sposob ma sens, gdyz oni graja dluzej od Ciebie w ta gre i to ze padaja na wojnie o niczym nie swiadczy - wkoncu ktos musi padac. Jesli juz bym kogos n@@bem nazywal to Julie.
@Dark Polo Fajnych masz "starych kumpli"
Ogolnie Aftermath przegrywa i przegra - role sie odwrocily - od Was nikt nie expi a obiecanki Paco, ze to sie szybko zmieni zostaly rozwiane na ostatnim Open Battle. Jest 21-18 dla MI i watpie, aby cos zmienilo zjednoczenie sie RoMu, DW oraz Aftermath w Aftermath.
Podsumowujac: Zbierajciena blessy RoM i HF 
|
Tylko ze to molt nie ma kasy na sdki a nie liam :>Zobaczymy komu sie wczesniej skoncza fundusze bo zevs juz jest bez kaski molt tez whos next?
Skille po jednym deadzie nie spadaja. Jak bys mial chara na 80 lvlu to bys o tym wiedzial. Nie przypadkowo masz ten nick Eye the "noob".
Praktycznie od miecha nie gram na tym servie bo nie mam czasu^