Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2005, 11:41   #313
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
nie zgadzam się z niektórymi przyjaznymi dla mnie osobami :
1. W tym poście którego ja skomentowałem tak to zabrzmiało ( że ludzi młodszych należy ignorować... )
2. Jakbym myślał dorośle to bym nie miał tyle uwag w dziennika a co było tego również konsekfencją nie złamał bym se ręki
3. Kiroyu, pod jakim ojcowskim skrzydłem?! ty zawsze pisałeś że wujek coś wymyśli wiec chyba bardziej pod wujowskim albo stryjecznym skrzydłem

P.S good luck na matchu =]
uff wreszcie stronka dziala mam co w pracy robic PP

a wracajac do twojego posta awolverku.
1. ja juz nie wnikam co ty robisz w szkole i za co masz uwagi
ale nie da sie tego ukryc ze:
2. wyowiedzi twoje a suv'a i slyth (nie obrazajac nikogo) to niebo a ziemia. a jesli chodzi o myslenie nazg no coz ma takie zapatrywanie na "dzici" i tego sie nie zmieni. po czesci ma racje znam malo mlodych osob ktore nie zachowuje sie jak pajace. (mowie oczywiscie o zachowaniach w grach). no i oczywiscie niektorzy sa reformowalni. da rade im wtluc w glowke ze pewnych rzeczy sie nie robi.
3. a zeby bylo smiesznie to znam dorosla osobe ktora zachowuje sie gorzej niz dzieci. on jest dorysym nieformowalnym bobasem. nic mu sie nei da wytlumaczyc a pozniej sie dziwi ze ginie na kazdym kroku.

wiec sie nie oberazaj awolverku i wiem ze bedziesz bronil swoich rowiesnikow....

pozdrawiam Was wszystkich moi mili chlopcy :**
Sol jest offline