Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hakuoh
Żeby w końcu otworzyli nowe questy na rooku wraz z mino magiem i ghoulem.
|
Z minomagiem to bylo by tak:
Jakis n00bek otworzył by drzwi do mino maga, potworek by se chodził na terenie carlin sword questa i kto by wlazl to by na shota zdechl. Z ghulem praktycznie to samo wiec jest bez sensu
topic
Ja bym chciał
Hmmm nowe bronie, tereny, questy, potwory ale ZADNYCH NOWYCH GRAFIK juz pokazali co potrafią -.-'
EDIT
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Nom to tak:
Chciałbym żeby zriobiono nowe tereny dla facców.
Chciałbym ażeby były krucjaty pomiedzy miastami o wyznaczonych godzinach pomiedzy miastami że nawalało by się np. od 16 do 18 w piątek, sobote lub niedziele i podczas zginięcia w takiej bitwie nic się nie traci. Poprostu taka 2 godzinna nawalanka na fragi pomiędzy miastami.
Spodobał mi się ale to strasznie pomysł jednego z forumowiczów z areną popieram to bo to jest serio świetny pomysł.
Chciałbym równierz wiecej przedmiotów żeby wrescie wyrównało się i nie tylko swordy były najsilnijsze. Poprostu chciałbym żeby axy i clubu dorównywały swordom.
Możliwość założenia Klanów dla facc. Polegało by to na tym że w klanie minimum musiało by być 20 osób i że był by napis do jakiego klanu się należy.
Ale oczywiscie żeby taki klan był gorszy od guildi.
Jeszcze jedno bardzo bym chciał ale to pewnie moje mażenie żeby w Tibi były konie które mogłby kupić i grasz bez premium accont i grasz z premium accont.
Ułatwiło by to podruże w niektóre miejsca. Weiem że jest coś takego jak boohy no ale konie też by się przydały. Wyobraźcie sobie te walki pomiedzy graczami na koniach napewno efektownie to by wyglądało.
|
1. Mogli by zamiast "krucjaty na miasta" zrobic cos takiego jak w World Of Warcraft Battlegrounds ze o wyznaczonej poze teleportuje cie na jakas wyspe i sie naparzacie albo kradniecie flage itp

2. Moim skromnym zdaniem Axe są slepsze od swordów i to owiele.
3. To juz by była przesada. Facce chcą gildie to niech se dołączą do innych albo niech se kupią pacca -.-'
4. Konie tez bez sensu. Pewnie jesli beda konie tojak w Wowie cholernie drogie albo beda dla pacców (Super!) Walki na konicha ekscytujące? Stoisz w miejscu i patrzysz jak idą chmurki albo blood hity itp

nic ekscytującego