Temat: Rola druid
Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2005, 06:35   #5
zaitsev
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endin
Jestem druidem mam 18lvl (po PK 17) Mam pytanie jak dograć druidem do 30lvlu. Chodzi mi o to jak wytrzymaliście jak was PKowali albo Dawaj UHy albo hunted.
podchodzi do mnie 8lvl i mowi uhnij mnie ja do niego nie mam UH (prawda)A on JEsteś druidem MUSISZ miec UH. Czemu wszyscy sie czepiajom druida? CZemu wszyscy myślą, że druid to fabryka nieskończonych UH i że jak sie zabije druida to ZAWSZE MUSZĄ wypaść UH. JAka jest według was rola druida?
Prosze o szybkie odpowiedzi!
Edit dla Vil
2PK paladynow mnie tak po prostu zaczelo nawalac po drodze jak szłem expic nikomu nie zawadzając. chce tylko miec dobry lvl nie chce nikomu sie narażać!
Druid sux.. Zrob sobie sorca.. Tyle Ci radze..
Przed PKrami mozna sie uchronic (w "Waszych poradnikach" bodajże jest).. a "Dawaj uhy albo hunted" olej, nic nie odpowiadaj.. Najwyżej będą Cię przez kilka dni scigac ale z doswiadczenia wiem ze sie odczepia.. No chyba, ze sie BAAAARDZO naraziles...
To prawda, wszyscy sie drutow czepiaja.. Mnie tez to czasem wkurza jak mnie jakis 10 lev knight prosi zebym go uhnal.. Mam ochote go za dp wyciagnac i zabic.. -.-
zaitsev jest offline   Odpowiedz z Cytatem