@Ghost..
skoro raczyłeś odpowiedzieć na posta założyciela tego tematu możesz równie dobrze odpowiedzieć innym osobom, które się albo do ciebie zwracały, albo komentowały twoje zachowanie..
samo forum samym forum, żadne więc nie dorosło, gdyż oficjalne forum Tibii zawiera w sobie z 50% tematów o braku tolerancji 20% o agresji i 5% noobstwa... i tylko z tego wyszperać to co dobre..
jacy użytkownicy piszą to już inna sprawa i jak piszą to też.. a czasem przyda się niektórym powiedzieć
'pisz więcej i opisuj swe uwagi i myśli a nie jedno zdanie bez sensu' i chociaż jednostki tak zrobią.. a nie wyklinać od razu wszystkich i zamykać każdy temat, który równie dobrze może coś wnieść, bądź niektórzy mogą się w nim wypowiedzieć..
co to jest do licha za odpowiedzialność zbiorowa? jak jest kilka rozważnych osób, które mogą prowadzić normalną dysputę to czemu im sprzed nosa coś zabierać z powodu czyjegoś kretyństwa? to chyba samo kretyństwo powinno się karać..
topic w końcu

:
naaaah... zawsze jakieś nowe tereny to coś dobrego.. hmn.. ale to jest też spora kupa roboty na głowie, łatwiej byłoby chyba mi powiedzieć, czego bym nie chciała zobaczyć, bądź co byłoby miłe, gdyby się działo, ale czego mi tam brak

jako, że dawno troszkę tam nie zaglądałam
d.Taube