Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2005, 22:12   #326
Kabanosek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Domyślny

No kiroy (czy jakos tam) tym razem przesadziles z tym dzieciakiem i frajerem czytajac twoje wypowiedzi sam moge rowniez stwierdzic ze jestes dzieciak zreszta takie rozwazania nie maja wiekszego sesu bo i tak do konca nie wiadoma kto siedzi po drugiej stronie kompa. Chcialem ci jeszcze powiedziec ze zachowujesz sie jak kompletny debil krytykujac i ponizajac kazdego a siebie uwazasz za madrego i wszechwiedzacego ,oczywiscie kazdy powinien miec swoje zdanie ale do pewnego stopnia !! A jesli tobie ktos sie nie podoba to odrazu jest dzieciakiem i frajerem (dla mnie jestes smieszny) Niestety musisz pogodzic sie z tym ze w tibie graja tez ludzie starsi i madrzejsi od ciebie!!!! I nie podniecaj sie ze duzo osiagnoles w tibie bo twoj lev jest poprostu marny (nie mówie ze moj jest wyzszy ale przynajmniej nie wpadlem w samozachwyt) A co do zdjec naszych ukochanych szwedów to wzbudzily one u mnie tylko smiech (LoL) Para nastolatków chciala pochwalic sie jak to oni imprezuja i wogole jakie maja luzackie zycie. A smialem sie rowniez z ich wygladu poradzilbym im uprawianie jakiegos sportu !! Nie sugeruje ze jestem jakims super playboyem ale dbam o siebie i o swoj wizerunek !! Wygladajac tak jak oni wstydzilbym sie bo0 chyba maja kase na to aby przejsc sie chociarz kilka razy w tygodniu na silownie ale skoro wola chlapac piwsko i wzbudzac we mnie smiech to ich sprawa LOL
Kabanosek jest offline