Temat: Rola druid
Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2005, 22:24   #9
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cragmorton
Rola druida jest następująca=>
1. Podchodzisz do druida stojącego nad wodą.
2. Walisz 2-4 SD.
3. Cieszysz się ze świeżo zdobytych UHów.
Na 4 sd to ja 25 ryca biore x)
Z resztą nie popieram tej formy zdobywania run. W ten sposób uprzykrzasz grę innym i masz satysfakcję że zabiłeś jakiegoś afkera -.-

Co do tematu, rola druida to wspieranie drużyny, robienie run, zbijanie kasy, walka z wrogiem, używanie SD (ważne!), leczenie itp itp.

Jak kolo jest na redzie i mówi uh or hunted, pie*dolnij mu z sd, ja tak położyłem 40 paladyna z white skullem (mohaha lol wiem noob ze mnie, ale nie poprosił grzecznie o uleczenie). Co do bycia providerem, spox, bo potem stajesz się bardziej kolegą swojego kupca niż tylko sprzedawcą i chronionym przez niego low lvl Jestem providerem 100 knighta, ale to bardziej kumpel, rzadko gram na pvp ostatnio więc gadamy na msn. Kiedyś poznałem 87 ek (obecnie 121) i też jest moim kumplem mimo, że nie sprzedawałem mu nigdy uh. Rola druida jest taka sama jak każdej innej postaci. Walka, praca w zespole, pomoc kolegom, expienie, skillowanie (shielding idzie nawet w miare jak się chce ) robienie mlvl itp itp. Dla mnie druid-runemaker to totalny shit. Najlepiej nabić 30 lvl z pomocą blockera, a solo na rotwormach

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 25-10-2005 o 22:26.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem