Pisze ten post po raz drugi (komp mi się wiechnął) i jestem lekko wku*wiony
@poisoner
Cytuj:
Fake plax? Jak ktos umie to rozwiazac to niech wreszcie napisze rozwiazanie a nie wszyscy sie zaslaniaja durnym QS-em. QS=fake. Jak ja bym umial rozwiazac tego questa to bym od razu napisal jego rozwiazanie na tibia.org.pl albo jakiejs innej stronie i sie pochwalil tym ze mi sie udalo, a nie zaslanial sie bez sensu QS-em przez co inni nawet mi nie uwierza ze sie udalo.
|
1)
Jak ja bym rozwiązał ten quest to nie gadał bym na cały świat jak go rozwiązać. Pokazał bym kilku/kilkunastu osobom na Trade i się cieszył, że jestem ten jedyny/jeden z nielicznych którym udało się rozwiązać quest.
Wole być zgredem/żulem/skąpcem itp. i mieć Spike Sworda sam niż być jednostką, dzięki której wszyscy mają Spike Sworda, a i tak nikt o tym nie będzie pamiętał.
2)
QS durny? Wiesz mówienie o questach jest jak używanie solucji. Mam przez to rozumieć, że brak solucji, cheatów, tipsów jest złe. Wiesz jak wole mieć satysfakcje, że przeszedłem grę nawet z dużym wysiłkiem ale zrobiłem to dzięki przy pomocy swoich umiejętności.
-------
@Malumiasta
Autor tej stronki wcale nie robi tych fake, on je poprostu podpisuje swoim imieniem i komentuje

. Trochę żenujące nie sądzicie?
------
@Orzelek
Cytuj:
postac nie stoi na srodku po jak widac screen jest obciety to samo ma sie do mapy wiec fake jest ok
|
To była by racja gdyby był widoczny cały obraz!!!
Ludzie czy wy nie widzicie, że to wycinek zdjęcia. Tak więc N/C.
------
@Deythwen
Cytuj:
2. Opcje niewidzialnego mostu również uważam za małoprawdopodobną - w tibia czegoś takiego nie ma
|
Most tworzony z Gold Pointsów występuje w końcówce Ancient of Helmet Quest.
------
@Hunter :-)
Cytuj:
Ludzie, dawno wyszlam z Rooka ale na rookgardzie nie ma soft butow!!! Jest tylko jedna szansa, quest, ktory mooze nie zostal odkryty? Np u rotow gdzies dalej... ale ja i tak twierdze, ze to jest fotomontaz (mowa o zdieciu) Ja tez mam zdjecie, w ktorym jestem na 3 lvl-u i wale sczury, potem doda sie dwa demony, orschabala, herow trzech i moze pare smokow. I jak z tym walcze, potem stuff da sie zloty no i thunder hammera To wszystko jest realne, wystarczy miec dobry program graficzny.
|
Owszem na rooku nie ma "
Soft butow" ale mowa jest o Boots of Waterwalking widocznych w Serpentine Tower w Ankrahmun

.
A tak BTW też uważam, że paint to "dobry program graficzny"

(to taka aluzja).