Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2005, 08:15   #32
Sir Patologia
Użytkownik Forum

Sir Patologia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2004

Stan: Na emeryturze
Sir Patologia ma numer GG Na PW może ci podam
Evul

Pisze ten post po raz drugi (komp mi się wiechnął) i jestem lekko wku*wiony

@poisoner
Cytuj:
Fake plax? Jak ktos umie to rozwiazac to niech wreszcie napisze rozwiazanie a nie wszyscy sie zaslaniaja durnym QS-em. QS=fake. Jak ja bym umial rozwiazac tego questa to bym od razu napisal jego rozwiazanie na tibia.org.pl albo jakiejs innej stronie i sie pochwalil tym ze mi sie udalo, a nie zaslanial sie bez sensu QS-em przez co inni nawet mi nie uwierza ze sie udalo.
1)
Jak ja bym rozwiązał ten quest to nie gadał bym na cały świat jak go rozwiązać. Pokazał bym kilku/kilkunastu osobom na Trade i się cieszył, że jestem ten jedyny/jeden z nielicznych którym udało się rozwiązać quest.
Wole być zgredem/żulem/skąpcem itp. i mieć Spike Sworda sam niż być jednostką, dzięki której wszyscy mają Spike Sworda, a i tak nikt o tym nie będzie pamiętał.

2)
QS durny? Wiesz mówienie o questach jest jak używanie solucji. Mam przez to rozumieć, że brak solucji, cheatów, tipsów jest złe. Wiesz jak wole mieć satysfakcje, że przeszedłem grę nawet z dużym wysiłkiem ale zrobiłem to dzięki przy pomocy swoich umiejętności.

-------
@Malumiasta
Cytuj:
Umm... to może ktoś wytłumaczy mi to:

http://www.flogao.com.br/skyknight/foto/03/10533715

Char ma 15 lvl, non voc, last login - 23 oct.

[mam nadzieję, że link działa o.O]

... eee... portugalskiego nie znam, ale looknijcie na komentarz autora tego ssa: http://www.flogao.com.br/skyknight/foto/22/29411577
Autor tej stronki wcale nie robi tych fake, on je poprostu podpisuje swoim imieniem i komentuje . Trochę żenujące nie sądzicie?
------
@Orzelek
Cytuj:
postac nie stoi na srodku po jak widac screen jest obciety to samo ma sie do mapy wiec fake jest ok
To była by racja gdyby był widoczny cały obraz!!!
Ludzie czy wy nie widzicie, że to wycinek zdjęcia. Tak więc N/C.
------
@Deythwen
Cytuj:
2. Opcje niewidzialnego mostu również uważam za małoprawdopodobną - w tibia czegoś takiego nie ma
Most tworzony z Gold Pointsów występuje w końcówce Ancient of Helmet Quest.
------
@Hunter :-)
Cytuj:
Ludzie, dawno wyszlam z Rooka ale na rookgardzie nie ma soft butow!!! Jest tylko jedna szansa, quest, ktory mooze nie zostal odkryty? Np u rotow gdzies dalej... ale ja i tak twierdze, ze to jest fotomontaz (mowa o zdieciu) Ja tez mam zdjecie, w ktorym jestem na 3 lvl-u i wale sczury, potem doda sie dwa demony, orschabala, herow trzech i moze pare smokow. I jak z tym walcze, potem stuff da sie zloty no i thunder hammera To wszystko jest realne, wystarczy miec dobry program graficzny.
Owszem na rooku nie ma "Soft butow" ale mowa jest o Boots of Waterwalking widocznych w Serpentine Tower w Ankrahmun .
A tak BTW też uważam, że paint to "dobry program graficzny" (to taka aluzja).

Filmik o Wieśku mistrzu CS'a

Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę
[REKLAMA ON]
Sir Patologia jest offline   Odpowiedz z Cytatem