Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2005, 10:39   #41
Rejdi
Guest

Domyślny

Cytuj:
Posłuchałem tego kilka minut ale mam dość, jakieś takie dziwne uczucie i mam wrażenie jakby coś mi uciskało klatke piersiową i jakbym miał płytki oddech ..
To się nazywa stan lękowy. Możesz się tego łatwo pozbyć, wystarczy małe ćwiczonko. Oglądnij jakiś film, który wywołuje u ciebie taki właśnie stan lękowy, lub posłuchaj muzyki, która wprowadza cię w stan lęku a następnie usiądź samemu w ciemnym pokoju, zamknij oczy i próbuj medytować. Staraj się powstrzymać odruch ucieczki, prędzej czy później przyzwyczaisz się i lęk zniknie. <-- Zaczerpnięte ze strony Nowej Krwi (http://nk.wwt.pl/nk/ )

Cytuj:
A ja mam pytanko - czy jako nerwicowiec (prawdopodobny) jestem w stanie używać tego programu bez konsekwencji?
Nie powinieneś ucierpieć na zdrowiu fizycznym, ale z pewnością ucierpisz psychicznie.

@topic
Ten program służy przede wszystkim do: zwiększenia wydajności pracy i nauki (nie na odwrót jak ktoś już pisał, ale to róźnie działa na róźnych ludzi) oraz do wprowadzania w stan LD, OOBE lub po prostu do efektywniejsze medytacji, chociaż ja osobiście nie mogę wejść w OOBE kiedy coś mi świszczy w uszach.

Ja osobiście na relaks stosuję bardzo łatwą metodę - żyletka + ręka. Programu używam gdy ćwicze przechodzenie w stan OOBE i kontrole energii oraz przed stosowaniem wampiryzmu, o czym szerzej pisze na podanej wcześniej stronie Nowej Krwi.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.