Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2005, 19:20   #329
Kiroy
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 25 08 2005

Król

a więc ... Kabanosek ... po pierwsze jak jzu pisalem jestes taki dorosly to czemusie nie ujawnisz tylko piszesz z noob acc ?? po drugie Sol Borgo Ireszta mnie krytykowlaii kogos z nich zabilem ?? wyzywalem ?? nie bo szczera krytyka jak juz pisalem jest mile widziana , a twoj post jest hmmm gdzie tu konkrety ?? kogo wyzwalem ?? ciebie ?? bo psizesz jak Katmai kiroy cep kiroy debil itd ale jak ja krytykuje to podaje za co i czemu tak uwazam a niesztuka jest napsaic pare epitetow i stwierdzac ze ktos jest Debilem apropo jesli cie interesuje studiuje na dwoch kierunkach chodze na silke i gralem 11 lat w kosza starczy ci ?? poza tym moja dziewczyna jest modelka , jestsmy juz ze soba bardzooo dlugo i nie narzekam na moje zycie real moi ziomale graja tez na obsidii i nie narzekamy na brak imprez hmm co by tu dodac jeszcze ?? aha ja nie krytykuje kazdego ? gdzie ty widziales takie posty ?? wymien mi kogo krytykowalem nazywajac Kazdym ?? a nigdy nie napsialem ze jestem najlepszy a skoro piszesz ze moj lvl jest marny jak na nowy swiat to podaj swoj a gralem na wielu swiatach z niejednego tibijskiego pieca chlebb jadlem jesli jestes zainteresowany mozemy wymienic poglady .. bo jaksie bierzesz za pouczanie to prosze odpowiedz na moje pyytania pozdrawiam normalnych ludzikow

p.s sorki za literowki
Kiroy jest offline