a więc ... Kabanosek ... po pierwsze jak jzu pisalem jestes taki dorosly to czemusie nie ujawnisz tylko piszesz z noob acc ?? po drugie Sol Borgo Ireszta mnie krytykowlaii kogos z nich zabilem ?? wyzywalem ?? nie bo szczera krytyka jak juz pisalem jest mile widziana , a twoj post jest hmmm gdzie tu konkrety ?? kogo wyzwalem ?? ciebie ?? bo psizesz jak Katmai kiroy cep kiroy debil itd ale jak ja krytykuje to podaje za co

i czemu tak uwazam a niesztuka jest napsaic pare epitetow i stwierdzac ze ktos jest Debilem

apropo jesli cie interesuje studiuje na dwoch kierunkach chodze na silke i gralem 11 lat w kosza starczy ci ??

poza tym moja dziewczyna jest modelka , jestsmy juz ze soba bardzooo dlugo i nie narzekam na moje zycie real

moi ziomale graja tez na obsidii i nie narzekamy na brak imprez

hmm co by tu dodac jeszcze ?? aha ja nie krytykuje kazdego ? gdzie ty widziales takie posty ?? wymien mi kogo krytykowalem nazywajac Kazdym ?? a nigdy nie napsialem ze jestem najlepszy

a skoro piszesz ze moj lvl jest marny jak na nowy swiat to podaj swoj

a gralem na wielu swiatach z niejednego tibijskiego pieca chlebb jadlem jesli jestes zainteresowany mozemy wymienic poglady .. bo jaksie bierzesz za pouczanie to prosze odpowiedz na moje pyytania

pozdrawiam normalnych ludzikow
p.s sorki za literowki